| Author | Message |
|---|---|
|
prikryl
Site Admin
Posted: 8 Apr 2008 13:58
Diskuze o českém překladu.
_________________ Martin Prikryl |
|
|
|
|
Petr_
Guest |
Posted: 2 Sep 2009 18:48
prikryl wrote: Diskuze o českém překladu. Pod Windows 7 RC 64bit s verzi WinSCP 4.1.9 b416 je cestina nefunkcni. WinSCP hlasi nepodporovanou verzi a podminuje si smazani souboru s prekladem. |
|
prikryl
Site Admin
Posted: 4 Sep 2009 09:43
Petr_ wrote: Pod Windows 7 RC 64bit s verzi WinSCP 4.1.9 b416 je cestina nefunkcni.
WinSCP hlasi nepodporovanou verzi a podminuje si smazani souboru s prekladem. Diky. Viz tracker. _________________ Martin Prikryl |
|
jirka
Guest |
Posted: 18 Sep 2009 09:21
Zdravim, mam dotazek, jak dostanu cestinu do WinSCP, kdyz mam tento programek jako portable na flesce od sandisku U3? Instalacni program ma nazev winscpu3.exe, ale neprisel jsem na to jak tam tu cestinu dostat do jiz nainstalovaneho mista na te flesce. Dekuji za odpoved.
Jirka |
|
prikryl
Site Admin
Posted: 21 Sep 2009 07:38
jirka wrote: Zdravim, mam dotazek, jak dostanu cestinu do WinSCP, kdyz mam tento programek jako portable na flesce od sandisku U3? Instalacni program ma nazev winscpu3.exe, ale neprisel jsem na to jak tam tu cestinu dostat do jiz nainstalovaneho mista na te flesce. Dekuji za odpoved. Viz documentace. _________________ Martin Prikryl |
|
Ladislav Zima
Guest |
Posted: 27 Sep 2009 13:48
Ahoj, čeština je bezva až na jednu chybnou položku: V menu Zobrazit, jak je Velké ikony, Malé ikony a Detaily, tak Seznam je nepochopitelně pojmenován "Malé ikony|Zobrazí malé ikony". Tenhle text je správně jako Hint pro "Malé ikony", ale chybně jako Caption pro "Seznam" (přitom Hint pro položku "Seznam" je správně "Seznam|Zobrazí seznam"). U sebe jsem to opravil v Resource Hackeru (http://www.angusj.com/resourcehacker/), ale nevím, jak to zanést do překladu tady, tak informuju tímto způsobem
|
|
prikryl
Site Admin
Posted: 29 Sep 2009 07:28
Ladislav Zima wrote: Ahoj, čeština je bezva až na jednu chybnou položku: V menu Zobrazit, jak je Velké ikony, Malé ikony a Detaily, tak Seznam je nepochopitelně pojmenován "Malé ikony|Zobrazí malé ikony". Tenhle text je správně jako Hint pro "Malé ikony", ale chybně jako Caption pro "Seznam" (přitom Hint pro položku "Seznam" je správně "Seznam|Zobrazí seznam"). U sebe jsem to opravil v Resource Hackeru (http://www.angusj.com/resourcehacker/), ale nevím, jak to zanést do překladu tady, tak informuju tímto způsobem Diky opravim to. _________________ Martin Prikryl |
|
Jirka
Guest |
Posted: 5 Oct 2009 08:51
prikryl wrote: jirka wrote: Zdravim, mam dotazek, jak dostanu cestinu do WinSCP, kdyz mam tento programek jako portable na flesce od sandisku U3? Instalacni program ma nazev winscpu3.exe, ale neprisel jsem na to jak tam tu cestinu dostat do jiz nainstalovaneho mista na te flesce. Dekuji za odpoved. Viz documentace. Ta cestina se mi sice podarila nainstalovat, ale je pro vyssi verzi nez je uvedeno u U3. Tam je ke stazeni verze 4.1.8 a cestina je pro verzi 4.2.3. Cestinu vidim v menu Languages, ale nemohu ji vybrat. Lze pouzit nove stazena vesze 4.2.3 pro U3 instalaci? Díky Jirka |
|
prikryl
Site Admin
Posted: 7 Oct 2009 07:11
Jirka wrote: Ta cestina se mi sice podarila nainstalovat, ale je pro vyssi verzi nez je uvedeno u U3. Tam je ke stazeni verze 4.1.8 a cestina je pro verzi 4.2.3. Cestinu vidim v menu Languages, ale nemohu ji vybrat. Lze pouzit nove stazena vesze 4.2.3 pro U3 instalaci? Musis pouzit prislusnou verzi. Preklad si muzes vykopirovat z instalace WinSCP. _________________ Martin Prikryl |
|
Guest
|
Posted: 2 Nov 2009 12:54
prikryl wrote: Musis pouzit prislusnou verzi. Preklad si muzes vykopirovat z instalace WinSCP. Po delsi dobe jsem se k tomu vráti a uz jsem to udelal. Vytahnout mi ta cestina pro starsi vezi sla jedine tak, ze jsem si nainstaloval tu starsi verzi WinSCP normalne do pc a potom jsem ji odtamtud vykopiroval. Predpokladam ze jsi mel toto na mysli, primo z exe souboru jsem nevedel jak. Diky za rady. |
|
|
You can post new topics in this forum
WinSCP is an open source SFTP client and FTP client for Windows. Its main function is the secure file transfer between a local and a remote computer. Beyond this, WinSCP offers basic file manager functionality. It uses Secure Shell (SSH) and supports, in addition to Secure FTP, also legacy SCP protocol. [More]
WinSCP is also available as a plugin to two file managers, FAR and Altap Salamander.
WinSCP is free, open-source software, and is distributed under the GNU General Public License (GPL). [More]
Site design by Black Gate