Topic ""New and updated only" attemps to create existing folders"

Author Message
lhungil

Guest


Version: 5.0.8 (build 2438) and prior 5.0.7

Issue:
When attempting to copy an entire directory + contents to a remote server via FTP the error message "Copying files to remote side failed. Error creating folder ..." is encountered when the folder specified already exists.

Interestingly, WinSCP iterates over the contents of the folder, updates the contents of the folder, and then tries to create the folder.... hmmm....
example.txt (4.11 KB) [Download]

Description: Example log file.

Advertisements
martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 24552
Location: Prague, Czechia
Thanks for your report. Can you please attach (or email me) a complete log file?
Zxurian
[View user's profile]

Joined: 2012-08-21
Posts: 3
Version: 5.0.8 (build 2438) and prior 5.0.7

Same problem.
I just tried to do a local copy to a remote server that includes files & directories with "New or Newer only" checked.
Previously, it iterated through all directories and copied whatever needed inside directories as well as outside.
Now, it hangs if I try to copy a directory saying
Code:
Copying files to remote side failed.

Error creating folder '%folder'.
Can't create directory: File exists


Attached is a debug 2 log of when I tried to do a mass copy.
winscp.log (22.84 KB) [Download]

Description: log of doing copy with existing directories

martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 24552
Location: Prague, Czechia
Thanks for your report.
I have sent you an email with a debug version of WinSCP to address you have used to register on this forum.
_________________
Martin Prikryl
lhungil

Guest


Alright, I've dug into this a little further. It appears this issue only occurs if you have "Synchronize browsing" enabled in 5.0.7+.

I am guessing there is some work to be done with "Synchronize browsing" still due to this bug with FTP and also since clicking either "Home Directory" or "Root Directory" with this setting enabled breaks the synchronization.
martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 24552
Location: Prague, Czechia
lhungil wrote:
Alright, I've dug into this a little further. It appears this issue only occurs if you have "Synchronize browsing" enabled in 5.0.7+.

I am guessing there is some work to be done with "Synchronize browsing" still due to this bug with FTP and also since clicking either "Home Directory" or "Root Directory" with this setting enabled breaks the synchronization.

Can you send me an email, so I can send you back a debug version of WinSCP to track the problem? Please include link back to this topic in your email. Also note in this topic that you have sent the email. Thanks.

You will find my address (if you log in) in my forum profile.
_________________
Martin Prikryl
Zxurian
[View user's profile]

Joined: 2012-08-21
Posts: 3
I replied to your email again (did awhile ago, but forgot to include original post link and also post here)

Let me know if you need anything else or just email me back.

Thanks!
yereverluvinunclebert
[View user's profile]

Joined: 2012-05-10
Posts: 38
Location: Brighton - The Beautiful South
I am running 5.10 build 2625 and I am receiving the same message. Trying to copy a newer version of a file system to remote where the file system already exists. The folders are in existence already. I merely want Winscp to ignore this and continue, it fails meaning I have to copy each and every sub-folder manually or use an alternative FTP client as a workaround.

I have FTP with TLS explicit encryption enabled. Win XP.

Please provide the patched version.
Advertisements

You can post new topics in this forum






Search Site

What is WinSCP?

It is award-winning SFTP client, SCP client, FTPS client and FTP client integrated into one software program for file transfer to FTP server or secure SFTP server. [More]

And it's free!

Donate

About donations

$9   $19   $49   $99

About donations

Recommend

WinSCP Privacy Policy

WinSCP License