Topic "Scripting "open" does not work"

Author Message
MarcelMonteny1

Guest


I try to use scripting for automatic transfers, but I'me not able to login with the script.
When I use the /console command and open manualy, the connection works good. But when I put this in a script I have to type the username, and this does not work.

Script:
open environment.lastname.surname.version:p1a2sswd@ns1.aprovider.com

What am I doing wrong?
It's quit a funny and very lang username.

Note:
Names are not for real!
Advertisements
martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 24530
Location: Prague, Czechia
You haven't written WHAT does not work. However I suppose that you are using version 3.8 beta that has bug making "open" command fail when a password is specified as its arguments. Please downgrade.
_________________
Martin Prikryl
MarcelMonteny1

Guest


prikryl wrote:
You haven't written WHAT does not work. However I suppose that you are using version 3.8 beta that has bug making "open" command fail when a password is specified as its arguments. Please downgrade.


WHAT not work is that I don't get connection to the server.
Used version 3.7.6 build 306
martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 24530
Location: Prague, Czechia
Please post a log file.
_________________
Martin Prikryl
Advertisements

You can post new topics in this forum






Search Site

What is WinSCP?

It is award-winning SFTP client, SCP client, FTPS client and FTP client integrated into one software program for file transfer to FTP server or secure SFTP server. [More]

And it's free!

Donate

About donations

$9   $19   $49   $99

About donations

Recommend

WinSCP Privacy Policy

WinSCP License