Feel free to use Polish in the discussion, but do not expect me to answer
| Author | Message |
|---|---|
|
prikryl
Site Admin
Posted: 8 Apr 2008 13:50
Polish translation topic.
Feel free to use Polish in the discussion, but do not expect me to answer _________________ Martin Prikryl |
|
|
|
SP1LOP
Posted: 23 May 2008 08:53
prikryl wrote: Polish translation topic.
Feel free to use Polish in the discussion, but do not expect me to answer Witam użytkowników WinSCP bardzo dla mnie przydatne narzędzie.. Dobrze by aby polski9e tłumaczenie było na bieżąco.. Przeglądałem pliki źródłowe są w C, C++ pod Linux mogę kompilować ale pod Windows niestety nie mam kompilatora.. Bo mógłbym wesprzeć w tłumaczeniu. Jestem Emerytem a teraz niestety na 1-szej grupie inwalidzkiej nie mogę pracować ale mogę pomóc w tłumaczeniu na polską wersję... Pozdrawiam tych co obecnie się tym zajmują.. Dziękuję im za to co już zrobili... Pozdrawiam Janusz |
|
Irek
Guest |
Posted: 3 Jun 2008 10:49
Dostępne w tej chwili jest tłumaczenie do wersji 4.1, natomiast chciałbym posiadać przetłumaczoną wersję stabilną, czyli obecnie 4.0.7
|
SP1LOP
Posted: 3 Jun 2008 12:32
Irek wrote: obecnie 4.0.7 starsza skasowałem z komputera, ale poszukam na płytach może mam w archiwach, jak tylko znajde coś takiego dam znać Pozdrawiam Janusz _________________ -- Janusz - SP1LOP Koordynator Polskiej sieci AmprNet [44.165/16] |
|
M.T
Posted: 6 Aug 2008 16:47
Hi
I'm a polish translator and I see that WinSCP is not fully translated into polish! The language file is from 2007! I want to do the rest but I don't know if someone else is translating it into polish. Please give me some statistics to the polish translation. Where can I get the polish text file? Tanks for an answer! M.T ---------- Witajcie! Widzę że przez parę miesięcy nikt nie zajmował się polskim tłumaczeniem. Chciałem się tylko dowiedzieć czy ktoś pracuje właśnie nad tym tłumaczeniem? Bym chemie zaoferował moją współpracę to szybciej przetłumaczymy te pozostałe słówka... Pozdrawiam Michał |
SP1LOP
Posted: 6 Aug 2008 16:59
M.T wrote: Widzę że przez parę miesięcy nikt nie zajmował się polskim tłumaczeniem. Chciałem się tylko dowiedzieć czy ktoś pracuje właśnie nad tym tłumaczeniem? Bym chemie zaoferował moją współpracę to szybciej przetłumaczymy te pozostałe słówka... Oj przydało by się napisz do autora... O ile dobrze pamiętam są źródła an stronie winscp.net gdzieś to widziałem.. Ale lepiej napisać do autora programu i z nim uzgodnić... Pozdrawiam _________________ -- Janusz - SP1LOP Koordynator Polskiej sieci AmprNet [44.165/16] |
|
MT
Guest |
Posted: 24 Aug 2008 18:40
Jest gotowe:
Przetłumaczyłem WinSCP = 100% Polska strona też już poprawiona: http://winscp.net/pl/ Podzrawiam MT WinSCP is finally translated into polish !!! |
SP1LOP
Posted: 24 Aug 2008 18:57
MT wrote: Oj Serdeczne podziękowania, ja niestety niewiele przetłumaczyłem... Jeszcze raz dziękuję _________________ -- Janusz - SP1LOP Koordynator Polskiej sieci AmprNet [44.165/16] |
|
M.T
Posted: 4 Sep 2008 19:59
|
SP1LOP
Posted: 4 Sep 2008 20:15
M.T wrote: napisałem też trochę słów do starej dobrej Wikipedii: Tak wiem czytałem, wystarczająco napisałeś.. Może teraz więcej ludzi skorzysta z tego programu... Pozdrawiam i dziekuję... _________________ -- Janusz - SP1LOP Koordynator Polskiej sieci AmprNet [44.165/16] |
|
Czubek
Posted: 22 Sep 2009 21:00
Hi,
my name is Damian Melniczuk and I'm president of AASOC - student organization which main purpose is to promote FLOSS. We are organizing celebration of SFD in Wroclaw in Poland. I think, it will be good idea to promote WinSCP at this event. So, we are looking for developer or user who could actively participate at SFD in Wroclaw which will be celebrated at 3rd October. Cheers! Cześć, nazywam się Damian Melniczuk i jestem prezesem AASOC - organizacji studenckiej której głównym przeznaczeniem jest promocja wolnego/otwartego oprogramowania. Organizujemy obchody Dnia Wolności Oprogramowania we Wrocławiu. Sądzę, że dobrym pomysłem jest promowanie WinSCP w czasie tego wydarzenia. Poszukujemy więc programistów lub użytkowników, którzy mogli by aktywnie uczestniczyć w SFD we Wrocławiu które będziemy obchodzić 3-go października. Pozdrawiam! |
|
prikryl
Site Admin
Posted: 23 Sep 2009 07:09
Czubek wrote: Hi,
my name is Damian Melniczuk and I'm president of AASOC - student organization which main purpose is to promote FLOSS. We are organizing celebration of SFD in Wroclaw in Poland. I think, it will be good idea to promote WinSCP at this event. So, we are looking for developer or user who could actively participate at SFD in Wroclaw which will be celebrated at 3rd October. I'm the only developer here and I do not have a time to attend. I'm sorry. _________________ Martin Prikryl |
|
Czubek
Posted: 26 Sep 2009 21:46
prikryl wrote: Czubek wrote: Hi,
my name is Damian Melniczuk and I'm president of AASOC - student organization which main purpose is to promote FLOSS. We are organizing celebration of SFD in Wroclaw in Poland. I think, it will be good idea to promote WinSCP at this event. So, we are looking for developer or user who could actively participate at SFD in Wroclaw which will be celebrated at 3rd October. I'm the only developer here and I do not have a time to attend. I'm sorry. I understand. Thanks for info. |
|
|
You can post new topics in this forum
WinSCP is an open source SFTP client and FTP client for Windows. Its main function is the secure file transfer between a local and a remote computer. Beyond this, WinSCP offers basic file manager functionality. It uses Secure Shell (SSH) and supports, in addition to Secure FTP, also legacy SCP protocol. [More]
WinSCP is also available as a plugin to two file managers, FAR and Altap Salamander.
WinSCP is free, open-source software, and is distributed under the GNU General Public License (GPL). [More]
Site design by Black Gate