Topic "error code 3"

Author Message
kimbedi

Guest


Hi

I'm trying to copy some files from my PC to my site and keep getting:

Permission denied.
Error code: 3
Error message from server: Permission denied
Request code: 6

any ideas why?
Advertisements
hunter
[View user's profile]

Joined: 2008-09-10
Posts: 5
Location: San Jose
I am also getting error code 3. I am able to transfer files using the exe. but running it from the scheduler/console I get:

permission denied
error code 3
error message from server permission denied.

why would I get that from the console and not from the exe?


Mark Surprised
martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 24553
Location: Prague, Czechia
hunter wrote:
why would I get that from the console and not from the exe?

Compare the log files from console and the exe and you will see Smile If not please post the log files.
_________________
Martin Prikryl
tp000147
[View user's profile]

Joined: 2008-12-24
Posts: 1
I am trying to transfer files to the DHS side. I keep getting the error code 3. Cannot create remote file. Permission denied. Can you help me. Confused
martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 24553
Location: Prague, Czechia
tp000147 wrote:
I am trying to transfer files to the DHS side. I keep getting the error code 3. Cannot create remote file. Permission denied. Can you help me. Confused

You should ask for help someone you can grant you the permissions.
_________________
Martin Prikryl
tapbistro

Guest


I am trying to put a .sqlite into a program folder, i keep getting error code 3!
martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 24553
Location: Prague, Czechia
tapbistro wrote:
I am trying to put a .sqlite into a program folder, i keep getting error code 3!

Please post a full log file showing the problem.

To generate log file, enable logging, log in to your server and do the operation and only the operation that causes the error. For posting extensive logs you may use pastebin or similar application. Note that passwords and passphrases not stored in the log. You may want to remove other data you consider sensitive though, such as host names, IP addresses, account names or file names (unless they are relevant to the problem). If you do not want to post the log publicly, you may email it to me. You will find my address (if you log in) in my forum profile. Please include link back to this topic in your email. Also note in this topic that you have emailed the log.
_________________
Martin Prikryl
zero3463409

Guest


I too get this error.

Quote:
You should ask for help someone you can grant you the permissions.


And this is not the problem I am logged in as root.
darkhelmet

Guest


Got this too with v434 and v5 beta - reverted to v429 and no more problems Smile
martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 24553
Location: Prague, Czechia
darkhelmet wrote:
Got this too with v434 and v5 beta - reverted to v429 and no more problems Smile

Can you send me an email, so I can send you back a debug version of WinSCP to track the problem? Please include link back to this topic in your email. Also note in this topic that you have sent the email. Thanks.

You will find my address (if you log in) in my forum profile.
_________________
Martin Prikryl
Killer Ninja Code Monkey

Guest


If you are logged in as yourself, make sure you have WinSCP configured to switch to sudo. This will give you the permissions you need to do everything.

try this in the connection configuration:
On your first screen, switch your File Protocol to SCP
Then on the SCP/Shell screen on the Shell Input field type /bin/bash -c 'sudo su -'.
Advertisements

You can post new topics in this forum






Search Site

What is WinSCP?

It is award-winning SFTP client, SCP client, FTPS client and FTP client integrated into one software program for file transfer to FTP server or secure SFTP server. [More]

And it's free!

Donate

About donations

$9   $19   $49   $99

About donations

Recommend

WinSCP Privacy Policy

WinSCP License