Topic "Error after using "Send to WinSCP (for upload)""

Author Message
Taomyn
[View user's profile]

Joined: 2003-10-21
Posts: 9
Location: Luxembourg
Running v4.1.9 (but happening with v4.1.7 as well), when I send a file to my SSH server using the "Send to WinSCP (for upload)" context menu in Windows XP, after it has finished transferring the files I get the following error twice:

Code:
---------------------------
Error
---------------------------
List index out of bounds (0)
---------------------------
OK   Help   
---------------------------


Followed by

Code:
---------------------------
Information
---------------------------
Operation was successfully completed. Connection was closed.
---------------------------
OK   
---------------------------


Here's a log of a session: http://pastebin.com/f19676af
martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 24530
Location: Prague, Czechia
I have sent you a debug version to trace the problem.
_________________
Martin Prikryl
Taomyn
[View user's profile]

Joined: 2003-10-21
Posts: 9
Location: Luxembourg
prikryl wrote:
I have sent you a debug version to trace the problem.


Debug log sent - had to actually copy the one you sent me to the WinSCP folder (after first renaming the original) as I was using the "Send to" method.
Advertisements

You can post new topics in this forum






Search Site

What is WinSCP?

It is award-winning SFTP client, SCP client, FTPS client and FTP client integrated into one software program for file transfer to FTP server or secure SFTP server. [More]

And it's free!

Donate

About donations

$9   $19   $49   $99

About donations

Recommend

WinSCP Privacy Policy

WinSCP License