Post a reply

Before posting, please read how to report bug or request support effectively.

Bug reports without an attached log file are usually useless.

Options
Add an Attachment

If you do not want to add an Attachment to your Post, please leave the Fields blank.

(maximum 10 MB; please compress large files; only common media, archive, text and programming file formats are allowed)

Options

Topic review

Guest

Tak prechazim zpet na verzi Titanu 4.xx ta petka sice v sobe omezeni rychlosti ma, ale vubec to nefunguje... takze se stahuje plnejma rychlostma coze je na prd...
martin

Anonymous wrote:

A u vyssi verze protokolu jsem se domnival ze budou treba vychytany nektere chyby z predchozich verzi,jinak by se predpokladam nevydavali... :)

Nove verze SFTP protokolu se vydavaji spis pro pridani novych funkci. Co jsem tak koukal, tak Titan stejne nic z novych funkci vyssich verzi nepodporuje, takze je stejne nema smysl pouzivat. Asi sami moc dobre vedi proc je verze 3 nastavena defaultne jako maximalni povolena.
Guest

Aha, ja v domeni, jak jste psal vise ze vam to na verzi 5.x funguje usoudil, ze to bude ve verzi programu. A u vyssi verze protokolu jsem se domnival ze budou treba vychytany nektere chyby z predchozich verzi,jinak by se predpokladam nevydavali... :)
martin

Nechapu :-) Ja jsem netvrdil, ze verze 5.x pomuze. Ja to zkousel na ni, takze vim, ze je tam ta chyba porad. Verze 5 a 6 protokolu SFTP nefunguji vubec. Hned prvni paket, ktery server posle, nesplnuje specifikaci.
Proc chcete vubec pouzivat SFTPv4 (nebo vyssi)?
Guest

Tak jsem si sehnal verzi 5.1.329 Titan FTP Serveru, ale problem je zcela stejny... pokud dam SFTP v4 a vyssi, kodovani je rozhozene, navic u verzi 5 a 6 mi program WinSCP vyhodí hlasku "Chyba pri dekokovani paketu SFTP (28, 4, 29)" takze jde pouzit jen verze SFTP v3. Prosim o radu.
Guest

To by to nejspíše vysvětlovalo, každopádně díky za pomoc.
martin

Anonymous wrote:

Jen mi nejde do hlavy, ze to blbne jen u WinSCP a u jineho SFTP klienta to zobrazuje cestinu tak jak ma.

Tipnul bych si ze "ten jiny klient" nepodporuje SFTP v4, takze se pouzije SFTP v3 a ta chyba se neprojevi.
Guest

Tak bylo to skutecne tim, skoda ze to u SFTP v4 nefunguje... nastavil jsem v3 a uz je vse v poradku. Jen mi nejde do hlavy, ze to blbne jen u WinSCP a u jineho SFTP klienta to zobrazuje cestinu tak jak ma.
martin

Jeste jsem si s tim hral. Ta volba na zapnuti UTF-8 nema zadny vliv na SFTP, aspon ne ve verzi 5.x. Ale kdyz se zvysi podporovana verze SFTP protokolu na 4 (defaultne 3), zacne server UTF-8 pouzivat. Nebo aspon zacne nejakym zpusobem kodovat nazvy souboru. Bohuzel to co koduje neni podle me UTF-8 ani omylem. Takze si myslim ze je chyba na strane serveru. Pokud se nastavi verze SFTP na 3, tak se nazvy souboru nekoduji a ponechaji se ve Windosovem kodovani. Takze se ve WinSCP zobrazi dobre.
martin

Trial se da stahnout na strankach vyrobce. Nebo mi dejte k dispozici vasi verzi.
Guest

Bohuzel tuto verzi nevlastním,ani ji nemohu nikde "sehnat"...
martin

Na posledni verzi (5.x) mi to funguje. Muzete to zkusit s ni?
Guest

Díky.
martin

Vyzkousim to.
Guest

Ale na jiném SFRT serveru to funguje :o( jak jsem ted zkousel... :o(
Guest

Titan FTP Server 4.10 build 256... podpora UTF-8 na serveru je zapnutá, ale stejně to adresáře zobrazuje špatně... Ale jen WinSCP, u SFTP pluginu do TC mi to zobrazuje správně.
martin

Re: Hacky a carky v nazvech adresaru

Pokud server podporuje UTF-8 kodovani, tak jak je vyzadovano SFTP standardem, tak WinSCP zobrazi nazvy spravne. Aspon by melo :-) O jaky server jde?
Guest

Hacky a carky v nazvech adresaru

WinSCP je super, ale korektne nenacita nazvy adresaru ktere maji ve svem nazvu ceske znaky. A pak se neda do takoveho adresare vubec dostat.Prosel sem veskera nastaveni,zda neni nekde neco spatne nastaveneho, ale nikde nic. U SFTP plug-inu do TC se tato zavada neobjevuje. Jak se da tenhle problem vyresit ???