permissions issue uploading to remote directory

Advertisement

revelstone77
Guest

permissions issue uploading to remote directory

I've been using WinSCP to maintain my HomeAssistant environment on a Raspberry Pi. All of a sudden when i try to upload a file from Local to Remote it fails with permission denied issue. If i go directly on to the Pi and edit the file there all is good. Any ideas?

Reply with quote

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
28,658
Location:
Prague, Czechia

Re: permissions issue uploading to remote directory

Please attach a full session log file showing the problem (using the latest version of WinSCP).

To generate the session log file, enable logging, log in to your server and do the operation and only the operation that causes the error. Submit the log with your post as an attachment. Note that passwords and passphrases not stored in the log. You may want to remove other data you consider sensitive though, such as host names, IP addresses, account names or file names (unless they are relevant to the problem). If you do not want to post the log publicly, you can mark the attachment as private.

Reply with quote

Guest

Re: permissions issue uploading to remote directory

martin wrote:

Please attach a full session log file showing the problem (using the latest version of WinSCP).

To generate the session log file, enable logging, log in to your server and do the operation and only the operation that causes the error. Submit the log with your post as an attachment. Note that passwords and passphrases not stored in the log. You may want to remove other data you consider sensitive though, such as host names, IP addresses, account names or file names (unless they are relevant to the problem). If you do not want to post the log publicly, you can mark the attachment as private.

did as you asked and have attached the file (hopefully)

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
28,658
Location:
Prague, Czechia

Re: permissions issue uploading to remote directory

I do not see any "permissions denied" errors in the log.
Actually, I can see no errors at all.

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum