WinSCP starts very slowly on 1 server

Advertisement

TheTrain
Joined:
Posts:
1

WinSCP starts very slowly on 1 server

Hi there,

WinSCP takes minutes to start on one of our servers. The app opens fine on other servers.
I've removed the floppy drive etc, but this did not speed up the startup. Can you please assist with this?

Cheers,
Serge

Reply with quote

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
28,802
Location:
Prague, Czechia

Re: WinSCP starts very slowly on 1 server

Do you mean that is "takes minutes to start on one of your machines" or "takes minutes to connect to one of your servers"?

If the first, send me an email, so I can send you back a debug version of WinSCP to track the problem? Please include link back to this topic in your email. Also note in this topic that you have sent the email. Thanks.

You will find my address (if you log in) in my forum profile.

If the latter, please attach a full session log file showing the problem (using the latest version of WinSCP).

To generate the session log file, enable logging, log in to your server and do the operation and only the operation that causes the error. Submit the log with your post as an attachment. Note that passwords and passphrases not stored in the log. You may want to remove other data you consider sensitive though, such as host names, IP addresses, account names or file names (unless they are relevant to the problem). If you do not want to post the log publicly, you can mark the attachment as private.

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum