winscp.exe - Entry Point Not Found !!!!!

Advertisement

Biggy
Guest

winscp.exe - Entry Point Not Found !!!!!

Hi

i try to connect my iPhone with winscp but give error :

winscp.exe - Entry Point Not Found

The procedure entry point _except_handler4_common could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll.


help plzz

Reply with quote

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
28,811
Location:
Prague, Czechia

Re: winscp.exe - Entry Point Not Found !!!!!

Where did you get the winscp.exe? What version of Windows are you using?
I haven't seen the error before. And actually it does not make any sense to me.
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
28,811
Location:
Prague, Czechia

zaruwu wrote:

same here xp pro sp2
Where did you get the winscp.exe?
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
28,811
Location:
Prague, Czechia

Re: Same here

Can you verify checksum of the winscp.exe?
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

person5
Guest

Re: Same here

when i reinstalled it using the setup program (exe), near the end it also showed that identical "The procedure entry point _except_handler4_common could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll. " message.

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
28,811
Location:
Prague, Czechia

Re: Same here

Can you send me an email, so I can send you back a debug version of WinSCP to track the problem? Please include link back to this topic in your email. Also note in this topic that you have sent the email. Thanks.

You will find my address (if you log in) in my forum profile.

_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

Advertisement

person5
Joined:
Posts:
1

Re: Same here

martin wrote:

Can you send me an email, so I can send you back a debug version of WinSCP to track the problem? Please include link back to this topic in your email. Also note in this topic that you have sent the email. Thanks.

You will find my address (if you log in) in my forum profile.

I have sent you an email regarding the debug version. Thank you for your time.

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
28,811
Location:
Prague, Czechia

smarty44 wrote:

I am having the same error, using Windows 7
I did not have any luck trying to resolve this issue.
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum