Topic "HELP :( "Invalid access to memory""

Author Message
sexy_chick

Guest


I used to ssh my iphone without any problems, until I restored my iphone and tried to ssh again, but it gave me a notification saying: "invalid access to memory" and when I press more it says: "authentication failed". I was using version 404. so I then istalled 407 but still same problem, and also tried version 410 and still same problem also.
th file protocol was sftp and the allow scp fallback was checked!! I even tried to change the file protocol to scp and ftp, but no luck!!

what can I do??? is this a problem with winscp program or my iphone??? please help Sad
Advertisements
martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 24530
Location: Prague, Czechia
Can you provide me your email address, so I can send you a debug version of WinSCP to track the problem? If you do not want to post the address here, you can send me an email. You will find it (if you log in) in my forum profile. Thanks.
_________________
Martin Prikryl
sexy_chick

Guest


Thanks alot!!!

here's my email:

<removed>

but how to use this debug??
aberdeen61

Guest


I'm also getting the "Invalid access to memory" error. I'm getting it on every server I try when first starting up (all linux servers). However, if I select the same connection from the New Session menu, I don't get the error.
It happens both when SCP or SFTP are the selected protocol.

I'm using winscp 4.1.0 build 375 on Windows XP SP2.
aberdeen61
[View user's profile]

Joined: 2008-04-16
Posts: 1
aberdeen61 wrote:
I'm also getting the "Invalid access to memory" error. I'm getting it on every server I try when first starting up (all linux servers). However, if I select the same connection from the New Session menu, I don't get the error.
It happens both when SCP or SFTP are the selected protocol.

I'm using winscp 4.1.0 build 375 on Windows XP SP2.
martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 24530
Location: Prague, Czechia
aberdeen61 wrote:
I'm also getting the "Invalid access to memory" error. I'm getting it on every server I try when first starting up (all linux servers). However, if I select the same connection from the New Session menu, I don't get the error.
It happens both when SCP or SFTP are the selected protocol.

I'm using winscp 4.1.0 build 375 on Windows XP SP2.

I have sent you an email.
_________________
Martin Prikryl
martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 24530
Location: Prague, Czechia
This issue has been added to tracker.
_________________
Martin Prikryl
jrynd
[View user's profile]

Joined: 2008-04-03
Posts: 20
Location: New York
prikryl wrote:
This issue has been added to tracker.


The tracker has it marked Fixed in 4.1.1, but that doesn't help me as 4.1.1 is not available for download.
martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 24530
Location: Prague, Czechia
jrynd wrote:
The tracker has it marked Fixed in 4.1.1, but that doesn't help me as 4.1.1 is not available for download.

It will be, in new days.
_________________
Martin Prikryl
Advertisements

You can post new topics in this forum






Search Site

What is WinSCP?

It is award-winning SFTP client, SCP client, FTPS client and FTP client integrated into one software program for file transfer to FTP server or secure SFTP server. [More]

And it's free!

Donate

About donations

$9   $19   $49   $99

About donations

Recommend

WinSCP Privacy Policy

WinSCP License