Topic "Vista 64bit and WinSCP login Window -- buttons dissappear"

Author Message
Taimar

Guest


It happens, when the login window is open and I press Alt-key on my keyboard.

Example:

Advertisements
prikryl
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 10 Dec 2002
Posts: 19160
Location: Prague, Czech republic
Thanks for your post. This issue has been added to tracker.

Does this happen with other dialogs as well?
_________________
Martin Prikryl
Guest




prikryl wrote:
Does this happen with other dialogs as well?


Yes.

Holodyn

Guest


I'm on Vista 32 and this happens as well on all dialogs - on initial load of first WinSCP instance the buttons appear. After the initial instance loads then the problem begins and persists for all additional instances of WinSCP loaded until all are shut down.
prikryl
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 10 Dec 2002
Posts: 19160
Location: Prague, Czech republic
Holodyn wrote:
I'm on Vista 32 and this happens as well on all dialogs - on initial load of first WinSCP instance the buttons appear. After the initial instance loads then the problem begins and persists for all additional instances of WinSCP loaded until all are shut down.

Can others confirm that it happens for second and further instances only?
_________________
Martin Prikryl
Taimar

Guest


prikryl wrote:
Can others confirm that it happens for second and further instances only?

No, it happens also in first instance.

And it's not fixed in WinSCP 4.2.1 beta.

Using 64bit Vista.
Advertisements

You can post new topics in this forum






Search Site

What is WinSCP?

It is award-winning SFTP client, SCP client, FTPS client and FTP client integrated into one software program for file transfer to FTP server or secure SFTP server. [More]

And it's free!

Donate

About donations

$9   $19   $49   $99

About donations

Recommend

WinSCP Privacy Policy

WinSCP License