Topic "Bug with synchronized browsing in 4.2.5"

Author Message
markus.kappe@...

Guest


Hi there,

after upgrading 4.2.4b to 4.2.5 the synchronized browsing (Commander GUI) became buggy:

I load a saved session, then I enable synchronized browsing (CTRL+ALT+B). Local and remote there is the same directory (e.g. "fileadmin"). When I change into it from local, I get an error message, that the directory some/path/etc/ does not exist on the remote server, where the displayed path contains the *local* path. When I change into the directory on the remote side, everything works fine. The bug does only occur directly after loading a session (after sucessfully changing directories on the remote side, the error never shows up for that session).

Downgrading solved the problem.

I am using Windows 7.

Another non-related issue is, that the windows installer should demand admin rights (in Win7 there should come a popup that prompts you for the admin password when you are a normal user).

HTH
Markus
markus.kappe@dix.at
martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 24512
Location: Prague, Czechia
I believe this was fixed already. The fix will be included into the next release.
_________________
Martin Prikryl
Advertisements

You can post new topics in this forum






Search Site

What is WinSCP?

It is award-winning SFTP client, SCP client, FTPS client and FTP client integrated into one software program for file transfer to FTP server or secure SFTP server. [More]

And it's free!

Donate

About donations

$9   $19   $49   $99

About donations

Recommend

WinSCP Privacy Policy

WinSCP License