Post a reply

Before posting, please read how to report bug or request support effectively.

Bug reports without an attached log file are usually useless.

Options
Add an Attachment

If you do not want to add an Attachment to your Post, please leave the Fields blank.

(maximum 10 MB; please compress large files; only common media, archive, text and programming file formats are allowed)

Options

Topic review

martin

Re: New Version (5.13.1) Loads & Runs Slower

wilsonstewart wrote:

I run WinSCP on my XP system and up until version 5.13.1 it ran fine. Now it takes almost a minute to load up. I went back to 5.11.3 until this can be fixed.

I'm sending you an email with a development version of WinSCP to the address you have used to register on this forum.
wilsonstewart

New Version (5.13.1) Loads & Runs Slower

I run WinSCP on my XP system and up until version 5.13.1 it ran fine. Now it takes almost a minute to load up. I went back to 5.11.3 until this can be fixed.
martin

Re: New versions began to run much slower

Thanks for your report.
I have sent you an email with a debug version of WinSCP to the address you have used to register on this forum.
DnsIs

New versions began to run much slower

I ran different WinSCP versions on 2 computers and this is what happened:

Intel Core i5-2300 (2.8 GHz) Windows Server 2007 64bit:
13 latest versions WinSCP are launched equally quickly, in ~1-2 seconds

ADM Sempron 3000+ (1.6G Hz) Windows XP SP2 32bit:
Versions < WinSCP-5.11 are started ~ 2-4 sec
Versions >= WinSCP-5.12 are started ~ 25-35 sec