Post a reply

Before posting, please read how to report bug or request support effectively.

Bug reports without an attached log file are usually useless.

Options
Add an Attachment

If you do not want to add an Attachment to your Post, please leave the Fields blank.

(maximum 10 MB; please compress large files; only common media, archive, text and programming file formats are allowed)

Options

Topic review

martin

Re: Again... MSI Installer

Guest wrote:

I take up again the subject about an MSI package. 8)
As I don't see it on the download page I assume it has not been taken any effort to build one by someone. Unfortunately.

This request is being tracked.
Guest

Again... MSI Installer

I take up again the subject about an MSI package. 8)
As I don't see it on the download page I assume it has not been taken any effort to build one by someone. Unfortunately.
Such a package would really help me a great deal in distributing winscp over our network! I don't want to include it in a logon script. Or is there another easy and way to do that? Would appreciate an answer on that.

Thanks
Urs
martin

Re: MSI installer

essdeeay wrote:

Would I be correct in thinking you've not got around to it yet?

No it has not been implemented yet.

I used WinInstall to create an MSI package, using the snapshot before/after method. This works OK, except that whenever a non-admin opens the application, it keeps going through the process of saying "Please wait while Windows configures WinSCP" as if it's the first time it was being used. I know this probably isn't your fault, but do you have any idea of what Windows might be configuring?

Sorry I do not know anything about MSI.
essdeeay

MSI installer

Hi there,

Back in early 2006 someone posted a feature request for an MSI package (see link below). It was "added to the list".

https://winscp.net/forum/viewtopic.php?t=2821

Would I be correct in thinking you've not got around to it yet?

I used WinInstall to create an MSI package, using the snapshot before/after method. This works OK, except that whenever a non-admin opens the application, it keeps going through the process of saying "Please wait while Windows configures WinSCP" as if it's the first time it was being used. I know this probably isn't your fault, but do you have any idea of what Windows might be configuring?

Many thanks,
Steve