Cannot open corresponding panel in opposite directory

Advertisement

Bugsiee
Guest

Cannot open corresponding panel in opposite directory

hi.

i've been using winscp for a year now. never had a problem.

using latest version 425.

i am doing nothing different.

today, i get error "Cannot open corresponding panel in opposite directory"

winscp won't/can't open my remote directory.

it asks if i want to create the directory.

if i open the remote directory first, it DOES/CAN open the correcsponding LOCAL directory.

using latest wixxp. server = lamp vps. linux centos, fairly new server. everything was new a year ago.

Reply with quote

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
34,276
Location:
Prague, Czechia

Re: Cannot open corresponding panel in opposite directory

What are the paths you are having problems with?

Reply with quote

mdmower
Donor
Joined:
Posts:
7

Same issue

I now see that this is the same issue that I have been experiencing and about which I posted a thread. (Sorry for the repeat post, but I didn't see this thread when I searched for "synchronized")

Reply with quote

Advertisement

PonchoV
Guest

New problem with latest v426. Minor prob. But you may wanna know.

Been using WinSCP over 1 year. Never had this prob before.

When I relaunch WinXP after Standby, I get error:

Assertion failed: random_active > = 0, file putty \SSHRAND.C, line 242

The program crashes/closes after I click the OK button, with another message that tells me:

Abnormal program termination (WinSCP.exe)

I simply restart WinSCP. (No problem.)

Reply with quote

PonchoV
Guest

Actually, I don't think I was getting this error until AFTER the recent WXP update. Not positive, but I think WinSCP was working fine for a few days there. (No such errors.)

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
34,276
Location:
Prague, Czechia

PonchoV wrote:

When I relaunch WinXP after Standby, I get error:

Assertion failed: random_active > = 0, file putty \SSHRAND.C, line 242

The program crashes/closes after I click the OK button, with another message that tells me:

Abnormal program termination (WinSCP.exe)

I simply restart WinSCP. (No problem.)
Thanks for your post. This bug is being tracked already.

Reply with quote

Advertisement

PonchoV
Guest

Pretty cool

It appears the program now (re)connects to remote server *automatically* after you restart Windows from a standby condition. That is pretty cool.

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum