WinSCP 5.0.2 beta messes up mouse cursor

Advertisement

bliksempie
Joined:
Posts:
4
Location:
South Africa

WinSCP 5.0.2 beta messes up mouse cursor

Hi, :D

I have recently upgraded from 4.3.x to 5.0.2 beta. Everything seems to work, except the mouse cursor. The moment I do anything on WinSCP (such as changing a folder) the mouse cursor changes to a "busy" icon, which is creating the impression that WinSCP "hung" or is "not responding", however this is not the case - it still works.

This mouse cursor problem wasn't present in version 4.3.x.

I am using Windows 7 64 bit, WinSCP 5.0.2 beta.

I couldn't find any existing bug report for this.

Regards,

Kobus

Reply with quote

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,226
Location:
Prague, Czechia

Re: WinSCP 5.0.2 beta messes up mouse cursor

Well, every version of WinSCP show busy cursor while loading the remote directory. Can you try again 4.3.5 to make sure this has changed? I do not see a difference myself.
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

Ric
Guest

Re: WinSCP 5.0.2 beta messes up mouse cursor

@prikryl
Currently (waiting for a better solution) i'm using keyboard shortcut F5 to avoid the stay-forever busy icon, maybe it's a drag&drop related bug?

ric

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,226
Location:
Prague, Czechia

Re: WinSCP 5.0.2 beta messes up mouse cursor

So do I get it right that the cursors stays "busy" forever? I did not understand this from he first posts.

If that's true, Can anyone of you (or even all of you) send me an email, so I can send you back a debug version of WinSCP to track the problem? Please include link back to this topic in your email. Also note in this topic that you have sent the email. Thanks.

You will find my address (if you log in) in my forum profile.

Reply with quote

Guy1000
Guest

Re: Same problem on windows7 32bit

Adam wrote:

i have the same problem on window7 32bit.

I have just installed 5.1 on Win7 Pro 64bit SP1, great as usual but the cursor busy forever bug is present. I see from this thread and the version history that this was supposed to have been fixed in version 5.0.3beta.

Is there anything I can do?

Thanks

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,226
Location:
Prague, Czechia

Re: Same problem on windows7 32bit

Guy1000 wrote:

I have just installed 5.1 on Win7 Pro 64bit SP1, great as usual but the cursor busy forever bug is present. I see from this thread and the version history that this was supposed to have been fixed in version 5.0.3beta.
Can you send me an email, so I can send you back a debug version of WinSCP to track the problem? Please include link back to this topic in your email. Also note in this topic that you have sent the email. Thanks.

You will find my address (if you log in) in my forum profile.
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum