Authentication fails with WinSCP.com but fine in GUI

Advertisement

Ayman
Guest

Authentication fails with WinSCP.com but fine in GUI

Using version 5.05, build 1782.
SFTP protocol on Win XP.
Connecting to HP NSK servers.

I can logon fine with pre-entered password in the GUI, but when using WinSCP.com for scripting, I get this below:

Authenticating...
Using username "xxxx.yyyy".
Authenticating with pre-entered password.
Connection has been unexpectedly closed. Server sent command exit status 0.
Authentication log (see session log for details):
Using username "xxxx.yyyy".

Authentication failed.

In the GUI the server responds with a message about last successful and unsuccessful attempts and number of failures and expects an OK. I verified this with psftp as well.

Reply with quote

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
28,317
Location:
Prague, Czechia

Re: Authentication fails with WinSCP.com but fine in GUI

So does it work with PSFTP?
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

ayman.alsairafi@...
Guest

Re: Authentication fails with WinSCP.com but fine in GUI

martin wrote:

So does it work with PSFTP?
It does. it is my workaround for now.

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
28,317
Location:
Prague, Czechia

Re: Authentication fails with WinSCP.com but fine in GUI

Please email me a logs both from GUI and script.
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

Advertisement

Advertisement

You can post new topics in this forum