WinSCP says "copying failed", but transfer is OK

Advertisement

mischa
Guest

WinSCP says "copying failed", but transfer is OK

Hi.

I'm using latest WinSCP 4.3.9, protocol: FTP, explicit TLS, server side: vsftpd 2.3.5.

I'm doing background transfers, downloading to a local directory.

Most files transfer OK, but for a few files I get this message:

"Copying files from remote side failed."

This is the relevant log section:

File: "/xy.zip"
Copying "/xy.zip" to local directory started.
Binary transfer mode selected.
Starting download of /xy.zip
TYPE I
200 Switching to Binary mode.
PASV
227 Entering Passive Mode (192,168,2,20,77,149).
RETR xy.zip
150 Opening BINARY mode data connection for xy.zip (577471 bytes).
SSL connection established
Copying files from remote side failed.
226 Transfer complete.
(ExtException) Copying files from remote side failed.
Transfer complete.
Asking user:
Error transferring file '/xy.zip'. ("Copying files from remote side failed.","Transfer complete.")
[Background 1] TYPE I
[Background 1] 200 Switching to Binary mode.
(EScpSkipFile) Error transferring file '/xy.zip'.
Copying files from remote side failed.
Transfer complete.
Apparently, the server is right, transfer was completed successfully; the file exists and MD5 sums match.

Best regards.

Reply with quote

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,476
Location:
Prague, Czechia

Re: WinSCP says "copying failed", but transfer is OK

Can you send me an email, so I can send you back a debug version of WinSCP to track the problem? Please include link back to this topic in your email. Also note in this topic that you have sent the email. Thanks.

You will find my address (if you log in) in my forum profile.
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

mischa
Joined:
Posts:
2

Re: WinSCP says "copying failed", but transfer is OK

martin wrote:

Can you send me an email, so I can send you back a debug version of WinSCP to track the problem? Please include link back to this topic in your email. Also note in this topic that you have sent the email. Thanks.
I send you an email...

Reply with quote

philtillman
Joined:
Posts:
2
Location:
Netherlands

"WinSCP says 'copying failed', but transfer is OK"

I have the same problem here. It copies fine, but says the remote side has failed.

Thanks in advance,
Phil

Notes:
- I am using the .Net assembly, but have verified this in the command line.
Description: Session log
Description: Debug log

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,476
Location:
Prague, Czechia

Re: WinSCP says "copying failed", but transfer is OK

mischa wrote:

I send you an email...
I responded, but never heard from you again.

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,476
Location:
Prague, Czechia

Re: "WinSCP says 'copying failed', but transfer is OK"

philtillman wrote:

I have the same problem here. It copies fine, but says the remote side has failed.
Thanks for your report.
I have sent you an email with a debug version of WinSCP to address you have used to register on this forum.

Reply with quote

mischa
Joined:
Posts:
2

Re: WinSCP says "copying failed", but transfer is OK

martin wrote:

mischa wrote:

I send you an email...
I responded, but never heard from you again.
I did not receive your mail. Please try the email address in my profile.

Reply with quote

philtillman
Joined:
Posts:
2
Location:
Netherlands

Possible Solution

The update from 5.0.6 to 5.1.0 seemed to cure the problems I was having. I will wait and see, but I think it may be solved.

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,476
Location:
Prague, Czechia

Re: WinSCP says "copying failed", but transfer is OK

mischa wrote:

I did not receive your mail. Please try the email address in my profile.
Sent again.
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,476
Location:
Prague, Czechia

Re: Possible Solution

philtillman wrote:

The update from 5.0.6 to 5.1.0 seemed to cure the problems I was having. I will wait and see, but I think it may be solved.
Thanks for your feedback. Let me know.
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum