Can't connect to server with accents in password

Advertisement

ptreille
Guest

Can't connect to server with accents in password

Hello to all

I am here to report a bug in WinSCP (actual tested : 5.1.4, Build 3020) in connection to linux server (Debian 6 & Debian 7 tested) in SFTP. (Client tested on Windows XP SP3 32bits, Windows 7 64bits, Windows 8 64bits). in GUI mode Commander

Since we have add an accent in the password in UTF8 format, we can't no more connect to server with this user.
We have tested with removed accent, it work, but not with accent (and we can't specify the format we want to use to send authentification, can be the problem ?)

Error is simple : "accs refus" (access denied i suppose in english) in log window


Thank you to all to have a look on it, and for your support


ptreille@imdeveloppement.com

Reply with quote

Advertisement

Guest

Note that it work under Putty ; we can choice the format we want to use to send (UTF8, in Window/Translation menu of Putty)

Thank you for your support

Reply with quote

ptreille
Joined:
Posts:
1
Location:
France

Anonymous wrote:

Note that it work under Putty ; we can choice the format we want to use to send (UTF8, in Window/Translation menu of Putty)

Thank you for your support

Sorry for 'Guest'. It's still me.

I said that just because in your bug track, it write : in wishlist of putty (this wish is certainly close now)

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
29,266
Location:
Prague, Czechia

ptreille wrote:

I said that just because in your bug track, it write : in wishlist of putty (this wish is certainly close now)
It's not. See the link in tracker.
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum