Excluding files and directories not working for me

Advertisement

Spring
Guest

Excluding files and directories not working for me

Hi!

I'm using the newest version of WinSCP and I'm trying to exclude a couple of directories from syncing but I can not get it working. I've set the following excludes:

Excluding files:
./application/exports/*
./application/logs/*
./public/images/products/*
./public/uploads/*
.\application\exports\*
.\application\logs\*
.\public\images/products\*
.\public\uploads\*

Excluding directories:
./application/exports
./application/logs
./public/images/products
./public/uploads
.\application\exports
.\application\logs
.\public\images\products
.\public\uploads

But after all those rules it's still trying to transfer those files (see attachment). Anybody who has an idea what I'm doing wrong?

winscp_1.png

Reply with quote

Advertisement

Radek
Guest

Subfolders mask not working

Hi,
I'm add this:
*/media/zoo
*/components/com_zoo
*/my-edit

to include masks. But when I sync, synced only my-edit folder. Can you help me? What I do wrong? Thank you.

Reply with quote

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
29,070
Location:
Prague, Czechia

Re: Subfolders mask not working

Radek wrote:

I'm add this:
*/media/zoo
*/components/com_zoo
*/my-edit

to include masks. But when I sync, synced only my-edit folder. Can you help me? What I do wrong? Thank you.
Because the media and components are not on the include list, so WinSCP never gets to zoo or com_zoo.
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

Guest

Re: Subfolders mask not working

martin wrote:

Radek wrote:

I'm add this:
*/media/zoo
*/components/com_zoo
*/my-edit

to include masks. But when I sync, synced only my-edit folder. Can you help me? What I do wrong? Thank you.
Because the media and components are not on the include list, so WinSCP never gets to zoo or com_zoo.

Thank you, but what I must do, to include only this */components/com_zoo folder? When I add */components, then comparisons all subfolders.

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
29,070
Location:
Prague, Czechia

Re: Subfolders mask not working

When I add */components, then comparisons all subfolders.
That's correct. You have to exclude the subfolders you do not want to transfer.
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum