WinSCP .NET assembly doesn't work on Azure

Advertisement

poznaniak
Joined:
Posts:
3
Location:
Poznan

WinSCP .NET assembly doesn't work on Azure

I have problem with WinSCP .NET assembly (NuGet plugin) executing on Azure. All is working on localhost, but when I deploy my Web App on Azure I get following error:

WinSCP process terminated with exit code -1073741819 and output "", without responding (response log file C:\DWASFiles\Sites\mysite\Temp\wscp573C.00D7BA5D.tmp was not created). This could indicate lack of write permissions to the log folder or problems starting WinSCP itself.

https://stackoverflow.com/questions/23825531/winscp-net-assembly-doesnt-work-on-azure

Reply with quote

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,426
Location:
Prague, Czechia

Re: WinSCP .NET assembly doesn't work on Azure

Thanks for your report.
I have sent you an email with a debug version of WinSCP to address you have used to register on this forum.

Reply with quote

poznaniak
Joined:
Posts:
3
Location:
Poznan

Re: WinSCP .NET assembly doesn't work on Azure

I changed my WinSCP.exe file and WinSCPnet.dll... but still i have the same error (on azure of course) :(

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,426
Location:
Prague, Czechia

Re: WinSCP .NET assembly doesn't work on Azure

poznaniak wrote:

I changed my WinSCP.exe file and WinSCPnet.dll... but still i have the same error (on azure of course) :(
That's expected. Please send me a debug log as per instructions in my email.

Reply with quote

poznaniak
Joined:
Posts:
3
Location:
Poznan

Re: WinSCP .NET assembly doesn't work on Azure

I have log file, but only on localhost. On Azure i don't have this...

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,426
Location:
Prague, Czechia

Re: WinSCP .NET assembly doesn't work on Azure

Set WINSCPTRACE environment variable to a directory where you have a write access to.
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

Guest

Re: WinSCP .NET assembly doesn't work on Azure

martin wrote:

Set WINSCPTRACE environment variable to a directory where you have a write access to.

Hi prikryl, no follow up of this issue?,

I'm having the same problem, I'm trying to use WinSCP inside an Azure Webjob, works locally but gives that error on Azure, can you please forward me the instructions for the debug? My email is david at davidtriana dot com .

Thanks.

Reply with quote

Guest

Re: WinSCP .NET assembly doesn't work on Azure

Anonymous wrote:

martin wrote:

Set WINSCPTRACE environment variable to a directory where you have a write access to.

Hi prikryl, no follow up of this issue?,

I'm having the same problem, I'm trying to use WinSCP inside an Azure Webjob, works locally but gives that error on Azure, can you please forward me the instructions for the debug? My email is david at davidtriana dot com .

Thanks.

Seems to be working using 5.6.1 beta.

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,426
Location:
Prague, Czechia

Re: WinSCP .NET assembly doesn't work on Azure

Anonymous wrote:

I am getting this error again with the latest version of winscp
What version? Note that this got fixed in 5.6.x beta/RC only.
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,426
Location:
Prague, Czechia

Re: WinSCP .NET assembly doesn't work on Azure

jovton wrote:

WinSCP 5.7.5 has the same issue.
Please attach a full debug log file showing the problem (using the latest version of WinSCP).

To generate log file, set Session.DebugLogPath. Submit the log with your post as an attachment. If you do not want to post the log publicly, you can mark the attachment as private.

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum