Topic "Webdav Gui works, but .NET COM library fails with error 400"

Author Message
GregH
[View user's profile]

Joined: 2014-09-03
Posts: 2
Location: Denver, CO
So I opened a session with the gui ... works great!!! good work! but when I try it with the .net library (in powershell) I get a 400 error bad request with the same sessionOptions as the gui session.

I've tried a bunch of permutations of the hostname, including the username and the starting directory. But no luck.

Any idea why this would be?

using non-secure webdav, with hostname, password and username set.
log.txt (19.63 KB) Private file

Description: (none)

Advertisements
martin◆
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 26890
Location: Prague, Czechia
Session.SessionLogPath please, not Session.DebugLogPath.

Also s session log file from GUI session would help too.
GregH
[View user's profile]

Joined: 2014-09-03
Posts: 2
Location: Denver, CO
Sorry about that, thanks for the help
guilog.txt (1.29 MB) [Download]

Description: (none)

sessionlog.txt (4.25 KB) [Download]

Description: (none)

martin◆
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 26890
Location: Prague, Czechia
Thanks for the logs.

This issue has been added to the tracker:
https://winscp.net/tracker/show_bug.cgi?id=1213

I'm sending you an email with a development version of WinSCP to address you have used to register on this forum.
Advertisements

You can post new topics in this forum

Search

What is WinSCP?

It is award-winning SFTP client, SCP client, FTPS client and FTP client integrated into one software program for file transfer to FTP server or secure SFTP server. [More]

And it's free!

Donate

About donations

$9   $19   $49   $99

About donations

Recommend

WinSCP Privacy Policy

WinSCP License