Topic "Inappropriate "disk missing" error messages"

Author Message
Ed Connell

Guest


Hi, I've used WinSCP in several versions with no trouble, but after I downloaded and installed 3.6.6, a strange thing has been happening. When I send a file from Windows Explorer to WinSCP, the usual logon stuff goes on. Then, up pops a dialog box. On the upper left corner it says WinSCP.exe and the main message is "No disk in drive". It advises me to put a disk in \DEVICE\Harddisk1\DR2. When I hit Cancel, it iterates through Harddisk2\DR3, Harddisk3\DR4, and Harddisk4\DR5, then it proceeds as normal and presents the window where I select the path on the remote machine.

The error messages follow all the usual progress messages including the one about reading the remote directory.

I can live with the problem since it always works properly after going through this drill, but obviously something is amiss.

I am using SCP.

Any help would be appreciated.

Ed Connell
Advertisements
martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 25015
Location: Prague, Czechia
Do you know what are the drive letters associated with the devices (Harddisk2\DRx).
_________________
Martin Prikryl
Guest




prikryl wrote:
Do you know what are the drive letters associated with the devices (Harddisk2\DRx).


No. I can make no sense of it.
martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 25015
Location: Prague, Czechia
Can you tell me at least what drives do you have and what devices are associated with them (CD-ROM, harddisk...).
_________________
Martin Prikryl
martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 25015
Location: Prague, Czechia
Can someone check for me, in what version of WinSCP the problem was introduced? You may download the older versions on Sourceforge.
Guest




On my system it works fine with 3.6.5 beta. Error messages appear in 3.6.6
Hope this helps

// Helmut
martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 25015
Location: Prague, Czechia
Quote:
On my system it works fine with 3.6.5 beta. Error messages appear in 3.6.6
Hope this helps

Can you please duble check this. Someone in the other post says that the problem was already present in 3.6.5 beta.
Guest




prikryl wrote:
Quote:
On my system it works fine with 3.6.5 beta. Error messages appear in 3.6.6
Hope this helps

Can you please duble check this. Someone in the other post says that the problem was already present in 3.6.5 beta.


It is correct for my system: Win 2000 SP4 (ger)
- winscp365.exe size 908.288 works fine
- winscp366.exe size 927.232 has the bug
martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 25015
Location: Prague, Czechia
Thanks for confirmation.
_________________
Martin Prikryl
martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 25015
Location: Prague, Czechia
Please follow to the other post for my appeal for help.
_________________
Martin Prikryl
Advertisements

You can post new topics in this forum






Search Site

What is WinSCP?

It is award-winning SFTP client, SCP client, FTPS client and FTP client integrated into one software program for file transfer to FTP server or secure SFTP server. [More]

And it's free!

Donate

About donations

$9   $19   $49   $99

About donations

Recommend

WinSCP Privacy Policy

WinSCP License