Invalid Access to Memory

Advertisement

sasquatch
Guest

Invalid Access to Memory

Winscp keeps crashing randomly and keeps flashing a msg to the screen saying "Invalid Access to Memory" Is there anyway to determine why this error is happening. I have kill winscp and restart

Reply with quote

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,638
Location:
Prague, Czechia

Re: Invalid Access to Memory

What do you do when the error occurs? What version of WinSCP are you using?
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

sasquatch
Guest

I am scping files using using the norton interface in background queue. It happens only after a while when I am transfering a lot of data. I am using the latest beta version.

this is the log where it happened
. 2005-05-30 02:42:18.015 764 skipped SSH_FXP_WRITE, SSH_FXP_READ, SSH_FXP_DATA and SSH_FXP_STATUS packets.
> 2005-05-30 02:42:18.015 Type: SSH_FXP_CLOSE, Size: 13, Number: 16858372
< 2005-05-30 02:42:18.015 Type: SSH_FXP_STATUS, Size: 28, Number: 16857605
< 2005-05-30 02:42:18.015 Type: SSH_FXP_STATUS, Size: 28, Number: 16857861
< 2005-05-30 02:42:18.015 Type: SSH_FXP_STATUS, Size: 28, Number: 16858117
. 2005-05-30 02:42:18.015 Deleting file "/hy1/shaun/hy2/ahmed2/ahmed_rsm8/export/W377/ahmed_W377_A05/ahmed.SS_054.scalar.ensight.zip".
> 2005-05-30 02:42:18.015 Type: SSH_FXP_REMOVE, Size: 100, Number: 16858637
< 2005-05-30 02:42:18.015 Type: SSH_FXP_STATUS, Size: 24, Number: 16858372
. 2005-05-30 02:42:18.015 Discarding reserved response
< 2005-05-30 02:42:18.015 Type: SSH_FXP_STATUS, Size: 24, Number: 16858637
< 2005-05-30 02:42:18.015 Status/error code: 0
. 2005-05-30 02:42:18.015 File: "/hy1/shaun/hy2/ahmed2/ahmed_rsm8/export/W377/ahmed_W377_A05/ahmed.SS_055.scalar.ensight.zip"
. 2005-05-30 02:42:18.015 Copying "/hy1/shaun/hy2/ahmed2/ahmed_rsm8/export/W377/ahmed_W377_A05/ahmed.SS_055.scalar.ensight.zip" to local directory started.
. 2005-05-30 02:42:18.015 Binary transfer mode selected.
. 2005-05-30 02:42:18.015 Checking existence of partially transfered file.
. 2005-05-30 02:42:18.031 Opening remote file.
> 2005-05-30 02:42:18.031 Type: SSH_FXP_OPEN, Size: 108, Number: 16858883
< 2005-05-30 02:42:18.031 Type: SSH_FXP_HANDLE, Size: 13, Number: 16858883
> 2005-05-30 02:42:18.031 Type: SSH_FXP_READ, Size: 25, Number: 16859141
. 2005-05-30 02:42:30.875 Server unexpectedly closed network connection
* 2005-05-30 02:42:30.937 (ESshFatal) Copying files from remote side failed.
* 2005-05-30 02:42:30.937 Server unexpectedly closed network connection

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,638
Location:
Prague, Czechia

Can you try version 3.7.1 or older?
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

sasquatch
Guest

I have downloaded winscp 3.7.1 stand alone application and I will give it a try and let you know what happens...thanks

Reply with quote

Advertisement

guest
Guest

Invalid Access to Memory

Hi,

I'm using WinSCP v3.7.5 (build 294) and I have noticed that this "Invalid access to memory" exception orrucs usually when idling in the server so far that you get kicked out for timeout. The error message jumps out usully before "Reconnect" -dialog.

I have experiment this bug since so far I can remember (> v3 or so) so it is not just in this latest version (v3.7.5).

Reply with quote

sasquatch
Guest

Hi Martin,
I tried 3.7.1 and I don't get the invalid memory error message. I have also noticed that I get the error I have the connection open a long time.

Reply with quote

merwin
Guest

I get 'Invalid access to memory' when doing the following:
Choose: Help -> Check for updates.
Click OK to close the 'You have the lastest version' box.
Choose: Options -> Preferences

The error then appears. If I go to preferences again after that it works fine. I can reproduce it numerous times.

v3.7.5

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,638
Location:
Prague, Czechia

sasquatch wrote:

Hi Martin,
I tried 3.7.1 and I don't get the invalid memory error message. I have also noticed that I get the error I have the connection open a long time.
OK, thanks.
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,638
Location:
Prague, Czechia

merwin wrote:

I get 'Invalid access to memory' when doing the following:
Choose: Help -> Check for updates.
Click OK to close the 'You have the lastest version' box.
Choose: Options -> Preferences

The error then appears. If I go to preferences again after that it works fine. I can reproduce it numerous times.
This was already fixed. Thanks anyway.
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum