Topic ""Download and Delete" button"

Author Message
hime

Guest


Can you put "Download and Delete" button back directly on the toolbar as it was before?
Advertisements
martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 24991
Location: Prague, Czechia
We moved it away, because it's rarely used and also to avoid being hit by mistake instead of plain Download.

For a quick access, please use a keyboard shortcut.
hime

Guest


This is the only thing that keeps me from using 5.8+ versions, I use this all the time and having to use the hotkey or submenu is pretty annoying. How about an option to customize the toolbar or putting the icon back where it was? Could I maybe donate (again) to have this back? Thanks.
martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 24991
Location: Prague, Czechia
The command Upload/Download and Delete is still directly available on the Hot keys toolbar.
Shira
[View user's profile]

Joined: 2016-05-23
Posts: 4
Can I donate to have the button back even as an optional setting?
martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 24991
Location: Prague, Czechia
While the donation may help somewhat, we still won't implement this until we get convinced that it's a good move.
Guest




ok :/ I tried to edit the source to do it myself (been using Delphi for almost 20y, but the pascal one) but got some issues with the tbx/tb2k packages, they install fine but then the components aren't registered.
d2o
[View user's profile]

Joined: 2015-02-20
Posts: 3
Location: Witten, Germany
I agree it would be great to have this button back on the UI. It is an operation I use very often on downloading from storage sides.
As I use the UI with my mouse most of the times, it is a hindrance of workflow to either switch to the keyboard or move from the specific view over to the central "hot key section" (I've got a big work surface).

Maybe a setting would be a solution, where one can choose whether to use drop down or serial buttons.

Thanks
Stefan
Shira
[View user's profile]

Joined: 2016-05-23
Posts: 4
Was this fixed in 5.9.1? I keep using 5.7 just cause of this issue.
Shira
[View user's profile]

Joined: 2016-05-23
Posts: 4
Found Options/Toolbars/Hot Keys Toolbars, a little cumbersome packed with the other toolbar on top but it should do, not sure if this was also present in the previous versions, just found out.

Thank you.
Advertisements

You can post new topics in this forum






Search Site

What is WinSCP?

It is award-winning SFTP client, SCP client, FTPS client and FTP client integrated into one software program for file transfer to FTP server or secure SFTP server. [More]

And it's free!

Donate

About donations

$9   $19   $49   $99

About donations

Recommend

WinSCP Privacy Policy

WinSCP License