No mapping for the Unicode character

Advertisement

Saul1
Joined:
Posts:
11
Location:
Germany

No mapping for the Unicode character

Hello,
at home I have a SFTP server Bitvise SSH 7.12. Every day I transfer some datas to this server using a batch file.
"c:\Program Files (x86)\WinSCP\Winscp" /console /script=d:\nachEDFB\winscp-mand.txt /log="D:\nachEDFB\winscp-mand.log" /loglevel=0 >text.txt
option batch on
option confirm off
open Server-EDFB-SFTP
synchronize remote -delete d:\mysqldump-NAS\ /mand -filemask="*.rar|*.ntx;*.db"
synchronize remote -delete d:\nachEDFB\ nachEDFB -filemask="*.log|*.ntx;*.db"
exit
Everything worked perfect. Now I updated to Winscp 5.9.6786 and get an error when using the batch file.
No mapping for the Unicode character exists in the target multi-byte code page
Transfer files by using the normal programm everything works fine.

Do someone know what my problem is?

Thanks
Wolfgang

Reply with quote E-mail

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
32,052
Location:
Prague, Czechia

Re: No mapping for the Unicode character

When do you get the error? Before WinSCP starts, when it is starting, or while it is running?

Can you post a screenshot? And your batch file?

What version were you using before?

Reply with quote

Saul1
Joined:
Posts:
11
Location:
Germany

Re: No mapping for the Unicode character

martin wrote:

When do you get the error? Before WinSCP starts, when it is starting, or while it is running?
Can you post a screenshot? And your batch file?
batch file is:
"c:\Program Files (x86)\WinSCP\Winscp" /console /script=d:\nachEDFB\winscp-mand.txt /log="D:\nachEDFB\winscp-mand.log" /loglevel=0 >text.txt
As you can see in my batch I routed the batch output into a file text.txt

What version were you using before?
I used 5.7.7 before.

Reply with quote E-mail

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
32,052
Location:
Prague, Czechia

Re: No mapping for the Unicode character

Thanks. So you get the error message in the text.txt? Is there any other output in the text.txt?

Anyway, I have sent you an email with a debug version of WinSCP to the address you have used to register on this forum.

Reply with quote

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
32,052
Location:
Prague, Czechia

Re: Same problem

ghostshape wrote:

I have the same problem when trying to import known_hosts.
Any advice?
Thanks for your report.

This issue has been added to the tracker:
https://winscp.net/tracker/1789

Can you send me an email, so I can send you back a development version of WinSCP for testing? Please include link back to this topic in your email. Also note in this topic that you have sent the email. Thanks.

You will find my address (if you log in) in my forum profile.

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum