WinSCP .net assembly file mask not working

Advertisement

cbickle
Guest

WinSCP .net assembly file mask not working

Here is the code, the file mask is not working - all files are being put on the ftp:

try
{
    # Connect
    $session.Open($sessionOptions)
   
    $transferOptions = New-Object WinSCP.TransferOptions
    $transferOptions.TransferMode = [WinSCP.TransferMode]::Binary
    $transferOptions.FileMask = ".txt"
   
   # Sync files local and delete any that are not on the SFTP
   $synchronizationResult = $session.SynchronizeDirectories([WinSCP.SynchronizationMode]::Remote, $SourcePath, $FtpPath, $True, $False, [WinSCP.SynchronizationCriteria]::Time, $transferOptions)
         
    # Throw on any error
    $synchronizationResult.Check()

}
finally
{
    # Disconnect, clean up
    $session.Dispose()
}    

Reply with quote

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,253
Location:
Prague, Czechia

Re: WinSCP .net assembly file mask not working

Please attach a full session log file showing the problem (using the latest version of WinSCP).

To generate the session log file, set Session.SessionLogPath. Submit the log with your post as an attachment. Note that passwords and passphrases not stored in the log. You may want to remove other data you consider sensitive though, such as host names, IP addresses, account names or file names (unless they are relevant to the problem). If you do not want to post the log publicly, you can mark the attachment as private.

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum