New versions began to run much slower

Advertisement

DnsIs
Joined:
Posts:
1

New versions began to run much slower

I ran different WinSCP versions on 2 computers and this is what happened:

Intel Core i5-2300 (2.8 GHz) Windows Server 2007 64bit:
13 latest versions WinSCP are launched equally quickly, in ~1-2 seconds

ADM Sempron 3000+ (1.6G Hz) Windows XP SP2 32bit:
Versions < WinSCP-5.11 are started ~ 2-4 sec
Versions >= WinSCP-5.12 are started ~ 25-35 sec

Reply with quote

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
29,562
Location:
Prague, Czechia

Re: New versions began to run much slower

Thanks for your report.
I have sent you an email with a debug version of WinSCP to the address you have used to register on this forum.

Reply with quote

wilsonstewart
Joined:
Posts:
1

New Version (5.13.1) Loads & Runs Slower

I run WinSCP on my XP system and up until version 5.13.1 it ran fine. Now it takes almost a minute to load up. I went back to 5.11.3 until this can be fixed.

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
29,562
Location:
Prague, Czechia

Re: New Version (5.13.1) Loads & Runs Slower

wilsonstewart wrote:

I run WinSCP on my XP system and up until version 5.13.1 it ran fine. Now it takes almost a minute to load up. I went back to 5.11.3 until this can be fixed.
I'm sending you an email with a development version of WinSCP to the address you have used to register on this forum.

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum