/ini command line option no longer working since version 5.9.6

Advertisement

pjlgt
Guest

/ini command line option no longer working since version 5.9.6

Got some complaints about the configuration file (winscp.ini) not loading anymore after i upgraded winscp from version 5.9.6 to 5.13.1. Did some research and installed a few different versions on my personal system. All the versions tested, 5.10.2-beta, 5.11.3 and 5.13.1, will not load the ini file when I use the /ini parameter on the command line.

Reply with quote

Advertisement

Guest

Re: /ini command line option no longer working since version 5.9.6

pjlgt wrote:

Got some complaints about the configuration file (winscp.ini) not loading anymore after i upgraded winscp from version 5.9.6 to 5.13.1. Did some research and installed a few different versions on my personal system. All the versions tested, 5.10.2-beta, 5.11.3 and 5.13.1, will not load the ini file when I use the /ini parameter on the command line.
5.9.6 is the last version it does work on, so everything newer then that it doesn't

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
28,802
Location:
Prague, Czechia

Re: /ini command line option no longer working since version 5.9.6

Thanks for your report.

Can you send me an email, so I can send you back a debug version of WinSCP to track the problem? Please include link back to this topic in your email. Also note in this topic that you have sent the email. Thanks.

You will find my address (if you log in) in my forum profile.

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum