open sftp command reporting 'Too Many Parameters'

Advertisement

DJBurner
Joined:
Posts:
2
Location:
Ireland

open sftp command reporting 'Too Many Parameters'

Hi Gurus,
Having difficulty with a script I have wrote and when I type the open sftp line into the winscp command prompt, it says too many parameters but if I try the same connection and take out the '-hostkey' section it connects but prompts me to accept connection so cannot be automated, can someone let me know what I am doing wrong, my open line is:
open sftp://user:password@server/ -hostkey="ssh-rsa ab:cd:ef:ab:cd:ef............"

Reply with quote

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
28,542
Location:
Prague, Czechia

Re: open sftp command reporting 'Too Many Parameters'

You may be using some very old version of WinSCP.
If you have the latest version, please attach a full session log file showing the problem.

To generate the session log file, use /log=path_to_log_file command-line argument. Submit the log with your post as an attachment. Note that passwords and passphrases not stored in the log. You may want to remove other data you consider sensitive though, such as host names, IP addresses, account names or file names (unless they are relevant to the problem). If you do not want to post the log publicly, you can mark the attachment as private.

Reply with quote

DJBurner
Joined:
Posts:
2
Location:
Ireland

Re: open sftp command reporting 'Too Many Parameters'

martin wrote:

You may be using some very old version of WinSCP.
If you have the latest version, please attach a full session log file showing the problem.

To generate the session log file, use /log=path_to_log_file command-line argument. Submit the log with your post as an attachment. Note that passwords and passphrases not stored in the log. You may want to remove other data you consider sensitive though, such as host names, IP addresses, account names or file names (unless they are relevant to the problem). If you do not want to post the log publicly, you can mark the attachment as private.

Hi Martin,
Thank you, I upgraded my version from 4.07 to 5.13 and then it gave me the option to generate the script, I tried that and it worked fine, thanks a million.

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum