tree synchronization

Advertisement

hduclusaud
Joined:
Posts:
3
Location:
86550 France

tree synchronization

Hello,
I recently updated WinSCP with version 5.14.5 RC (compilation 9281) and tree synchronization no longer works. That is to say that it must be given to each connection!
I didn’t have this problem with previous versions...

Thanks for the solution...
_________________
@+
HD86550

Description: screenshot

2019-03-06 16_26_57-Clipboard.png

Reply with quote

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
31,267
Location:
Prague, Czechia

Re: tree synchronization

I'm not sure I understand your problem.

Can you please describe how has the behavior changed in 5.14.5?

Reply with quote

hduclusaud
Joined:
Posts:
3
Location:
86550 France

Re: tree synchronization

martin wrote:

I'm not sure I understand your problem.

Can you please describe how has the behavior changed in 5.14.5?
Prior to 5.14.5 in advanced site settings, synchronized navigation could be permanently enabled or disabled.
Now this option is grayed out and although activated the software does not have an account ... based on the reactivation of each connection!
Thank you for the solution or possible correction.
Hubert Duclusaud
_________________
@+
HD86550

Description: copy of the advanced settings screen

2019-03-25 17_08_36-Window.png

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
31,267
Location:
Prague, Czechia

Re: tree synchronization

The option is enabled, only when you use Commander interface and have remembering state of both panels is enabled, as documented here:
https://winscp.net/eng/docs/ui_login_directories#directories
This was always like that. It never changed.
So please check, that you did not inadvertently disabled remembering state of panels.

Reply with quote

hduclusaud
Joined:
Posts:
3
Location:
86550 France

Re: tree synchronization

martin wrote:

The option is enabled, only when you use Commander interface and have remembering state of both panels is enabled, as documented here:
https://winscp.net/eng/docs/ui_login_directories#directories
This was always like that. It never changed.
So please check, that you did not inadvertently disabled remembering state of panels.

Effectively! That was the case ...
Thank you!
_________________
@+
HD86550

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum