5.16 Beta 5/13 Nightly Build - Banner not disabled & GUI unresponsive

Advertisement

Pyre909
Donor
Joined:
Posts:
19
Location:
Utah

5.16 Beta 5/13 Nightly Build - Banner not disabled & GUI unresponsive

When logging in to a remote server via sftp. The Authentication Banner shows even after the option "Never show this banner again" is checked. This occurrence is repeatable.

Using WinSCP 5.16 with “Commander” interface on Windows 10 1903.

Other issues:
GUI can sometime be unresponsive with certain actions. I have not found the exact steps to repeat this. One action that was tried was duplicate session after turning on logging. Everything came back to normal after quitting and restarting application.

Description: Banner Screenshot

winscp_banner.PNG

  • lnx01_sftp_7200_15052019_113648.log (106.83 KB, Private file)
Description: Log Level 2

Reply with quote

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
31,624
Location:
Prague, Czechia

Re: 5.16 Beta 5/13 Nightly Build - Banner not disabled & GUI unresponsive

Thanks for your report. I'll look at that.

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
31,624
Location:
Prague, Czechia

Re: 5.16 Beta 5/13 Nightly Build - Banner not disabled & GUI unresponsive

I'm sending you an email with a development version of WinSCP to the address you have used to register on this forum.

Reply with quote

Pyre909
Donor
Joined:
Posts:
19
Location:
Utah

5.16 Beta 5/13 Nightly Build - Banner not disabled & GUI unresponsive

Hi Martin,

Banner looks good now and the option to not show banner again works correctly now. I'll have to use for a while longer for the GUI responsiveness for a bit, but the banner is good now.

Description: banner

winscp_banner.PNG

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
31,624
Location:
Prague, Czechia

Re: 5.16 Beta 5/13 Nightly Build - Banner not disabled & GUI unresponsive

Thanks for your feedback.

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum