open command not working in script, but works in console.

Advertisement

ArtR
Joined:
Posts:
2
Location:
SUNY Orange, Middletown, NY

open command not working in script, but works in console.

I am on a Windows 10 Pro machine:
I cd to WinSCP directory and type in the following command:

>WinSCP.com /script=C:\Users\artr\Documents\ReceiveTEST.txt

The script contains the following code:

option echo on
option batch on
option confirm on
open TESTTran/myTest
lcd T:\TESTRECV
put -nopermissions -nopreservetime *.DAT
exit

I get the Host prompt twice and then it exits the script, as follows:

echo on
option batch on
batch on
reconnecttime 120
option confirm on
confirm on
open
Host:
Host:

However when I type in the WinSCP command:
>WinSCP.com

I am able to execute the open command as it is in the script directly:
winscp> open TESTTran/myTest
Searching for host...
Connecting to host...
Authenticating...
Using username "xxxxxx".
Authenticating with public key "xxxxxx".
Authenticated.
Starting the session...
Session started.
Active session: [1] TESTTran/myTest
winscp>

I am then able to execute the other commands in the script.

Why is the script not working?

Reply with quote

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
34,147
Location:
Prague, Czechia

Re: open command not working in script, but works in console.

Please attach a full session log files from both tests.

To generate the session log file, use /log=C:\path\to\winscp.log command-line argument. Submit the log with your post as an attachment. Note that passwords and passphrases not stored in the log. You may want to remove other data you consider sensitive though, such as host names, IP addresses, account names or file names (unless they are relevant to the problem). If you do not want to post the log publicly, you can mark the attachment as private.

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum