Installed WinSCP 5.17.9 On MS Terminal Server does not launch

Advertisement

Chris8051j
Joined:
Posts:
1
Location:
New York

Installed WinSCP 5.17.9 On MS Terminal Server does not launch

I just installed WinTCP on a instance of Microsoft Terminal Server, and when I click on the WinSCP icon to launch most of the time the program silently does nothing. Occasionally it will launch. I have installed this same install package on stand alone PC's with no issue.

Also when trying to use Wintscpnet.dll in an existing .NET program I get

WinSCP process terminated with exit code -1073741819 (C0000005). There was no output. Response log file C:\Users\xxxxxx\AppData\Local\Temp\2\wscp0B1C.00467F11.tmp was not created. This could indicate lack of write permissions to the log folder or problems starting WinSCP itself.

Anyone else run into something similar?

Reply with quote

Advertisement

monstuh
Joined:
Posts:
4
Location:
Texas

Re: Installed WinSCP 5.17.9 On MS Terminal Server does not launch

I am installing on a Terminal Servers (VMware Horizon). However the problem only occurs for me with a specific version of Horizon (7.10.3). If I revert back to an older version WinSCP launches correctly for me.

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
35,438
Location:
Prague, Czechia

Re: Installed WinSCP 5.17.9 On MS Terminal Server does not launch

Chris8051j wrote:

I just installed WinTCP on a instance of Microsoft Terminal Server, and when I click on the WinSCP icon to launch most of the time the program silently does nothing. Occasionally it will launch. I have installed this same install package on stand alone PC's with no issue.
Thanks for your report.
I have sent you an email with a debug version of WinSCP to the address you have used to register on this forum.

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum