Upload Failing

Advertisement

Leo-1111
Guest

Upload Failing

Hi,

I have checked the Forums but can't find my issue, so going have to reach out..
We currently use FTP to move backup files from offsite to HQ (Encrypted) this is locked down by IP to keep it secure.

When I try and move a file using WinSCP which is larger then 1Mb speed drops to 4Kb and then times out, this issue is only affecting WinSCP, if we use FileZilla get get 4Mb, the problem is I need to automate this process, so Ideally need WinSCP to work.

See attached Filezilla and WinSCP logs, I have removed usernames/IPs etc.

Thanks
  • Filezilla.txt (7.45 KB, Private file)
  • Error.txt (70.91 KB, Private file)

Reply with quote

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
40,567
Location:
Prague, Czechia

Re: Upload Failing

Can you please post new logs (both from WinSCP and FileZilla) that show upload of only single file to an empty remote directory?

Reply with quote

Leo-1111
Guest

See attached files

See attached files
  • WinSCP.txt (8.45 KB, Private file)
Description: WinSCP
  • FileZilla.txt (6.99 KB, Private file)
Description: FileZilla

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
40,567
Location:
Prague, Czechia

Re: See attached files

But the FileZilla log also shows a failed upload:
2023-01-18 09:43:40 1268 2 Command: STOR C_VOL-b002-i16039-cd.spi
2023-01-18 09:43:41 1268 2 Response: 150 Opening data channel for file upload to server of "/CCADC/Incrementals/C_VOL-b002-i16039-cd.spi"
2023-01-18 09:44:20 1268 1 Response: 421 Connection timed out.
2023-01-18 09:44:20 1268 1 Status: Connection closed by server
2023-01-18 09:50:33 1268 2 Error: Connection timed out after 20 seconds of inactivity
2023-01-18 09:50:33 1268 2 Error: File transfer failed after transferring 974,346,752 bytes in 412 seconds

Reply with quote

Leo-111
Guest

Unable how that can be

It is definitely working with FileZilla, it's the only client I can get the files copied over.
I will go back to the drawing board.

Thanks,

Reply with quote

Advertisement

Leo-1111
Guest

Worked it out

Finally found a solution, I moved the FTP Server to use FTPS instead, and this has resolved the issue.

Thanks,

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum