Copy to and from server works in 3.80 but not in 3.81

Advertisement

Othmar Marti
Guest

Copy to and from server works in 3.80 but not in 3.81

Recently copying to and from my servers did not work any more.
Situation:
local Win XP
remote Opensuse 10.0 with automatic update
Copying (F5) to and from with 3.81 works on some directories, but not on others (permissions are ok, it worked before)
Moving (F6) works, but moving from local to remote leaves the file on local, acts as copying

I downgraded to 3.80 and I found, that all those files I could not copy with 3.81 can be copied with 3.80

Thanks or the great program

Othmar Marti

Reply with quote

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
28,811
Location:
Prague, Czechia

Re: Copy to and from server works in 3.80 but not in 3.81

Othmar Marti wrote:

Copying (F5) to and from with 3.81 works on some directories, but not on others (permissions are ok, it worked before)
Can you give me any details? Like error message? Whatever.
Moving (F6) works, but moving from local to remote leaves the file on local, acts as copying
Always or sometime only? Did this work on 3.8?
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

Guest

Re: Copy to and from server works in 3.80 but not in 3.81

martin wrote:

Othmar Marti wrote:

Copying (F5) to and from with 3.81 works on some directories, but not on others (permissions are ok, it worked before)
Can you give me any details? Like error message? Whatever.
Moving (F6) works, but moving from local to remote leaves the file on local, acts as copying
Always or sometime only? Did this work on 3.8?

Dear Martin,

there are no error messages visible. If you try to copy a large file in 3.81 in foreground mode, the dialog box pops up and vanishes. I tried to do the copy from home via DSL and through the firewall of my university. Interestingly, moving the file works.
Everything works as expected in 3.80. I am not sure, whether the ssh host has changed, because the software update for opensuse is done automatically. As I sayd, there are no error messages. The operation is simply not carried out.

If you need more information, could you give me some more precise instructions?

Sincerely,

Othmar Marti

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
28,811
Location:
Prague, Czechia

Re: Copy to and from server works in 3.80 but not in 3.81

Anonymous wrote:

there are no error messages visible. If you try to copy a large file in 3.81 in foreground mode, the dialog box pops up and vanishes.
What dialog box? The one with transfer setting or the progress window?
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum