Invalid access to memory (EAccessViolation) While connecting

Advertisement

pieterbijl
Joined:
Posts:
2

Invalid access to memory (EAccessViolation) While connecting

Hi All,

Since to day, I get an "Invalid access to memory" error while connecting to my server. The Linux (gentoo) has not change any config file nor it processed any updates.

I have downloaded the lasted version, but still the same error.

I hope you can help me with this

Here is a complete debug2 logsession:

. 2006-08-10 09:27:16.671 --------------------------------------------------------------------------
. 2006-08-10 09:27:16.671 WinSCP Version 3.8.2 (Build 330) (OS 5.1.2600 Service Pack 2)
. 2006-08-10 09:27:16.671 Login time: donderdag 10 augustus 2006 9:27:16
. 2006-08-10 09:27:16.671 --------------------------------------------------------------------------
. 2006-08-10 09:27:16.671 Session name: pieter@10.0.0.100
. 2006-08-10 09:27:16.671 Host name: 10.0.0.100 (Port: 22)
. 2006-08-10 09:27:16.671 User name: pieter (Password: No, Key file: No)
. 2006-08-10 09:27:16.671 Transfer Protocol: SFTP (SCP)
. 2006-08-10 09:27:16.671 SSH protocol version: 2; Compression: No
. 2006-08-10 09:27:16.671 Agent forwarding: No; TIS/CryptoCard: No; KI: Yes; GSSAPI: No
. 2006-08-10 09:27:16.671 Ciphers: aes,blowfish,3des,WARN,des; Ssh2DES: No
. 2006-08-10 09:27:16.671 Ping type: -, Ping interval: 30 sec; Timeout: 15 sec
. 2006-08-10 09:27:16.671 SSH Bugs: -,-,-,-,-,-,-,-
. 2006-08-10 09:27:16.671 SFTP Bugs: -,-,-
. 2006-08-10 09:27:16.671 Proxy: none
. 2006-08-10 09:27:16.671 Return code variable: Autodetect; Lookup user groups: Yes
. 2006-08-10 09:27:16.671 Shell: default, EOL: 0
. 2006-08-10 09:27:16.671 Local directory: default, Remote directory: home, Update: No, Cache: Yes
. 2006-08-10 09:27:16.671 Cache directory changes: Yes, Permanent: Yes
. 2006-08-10 09:27:16.671 Clear aliases: Yes, Unset nat.vars: Yes, Resolve symlinks: Yes
. 2006-08-10 09:27:16.671 Alias LS: No, Ign LS warn: Yes, Scp1 Comp: No
. 2006-08-10 09:27:16.671 --------------------------------------------------------------------------
. 2006-08-10 09:27:16.765 Looking up host "10.0.0.100"
. 2006-08-10 09:27:16.765 Connecting to 10.0.0.100 port 22
* 2006-08-10 09:27:16.781 (EAccessViolation) EAccessViolation

Reply with quote

Advertisement

pieterbijl
Joined:
Posts:
2

It seems that some parts of Windows are corrupt. So I reinstall Windows, and try again.

Some other programs seems to malfunction while connecting via TCP.

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum