Fast uploading with WinSCP disconnects me from the internet

Advertisement

Luckz
Guest

Fast uploading with WinSCP disconnects me from the internet

Whenever I upload anything via WinSCP without severly limiting the speed my internet connection gets disconnected (the program really is not good at displaying a correct current speed, it can take minutes for the displayed speed to start having any relation to reality). This does not happen when I, say, upload something via a browser or using FTP or anything of the sorts.

All my router says on the topic is:
[INFO] Sun Aug 26 20:05:54 2007 WAN interface is down
[INFO] Sun Aug 26 20:05:54 2007 Stopping WAN Services
[INFO] Sun Aug 26 20:05:54 2007 PPPoE session 0x5CC2 terminated by access concentrator

Does WinSCP use any particularly weird method of packet transmission, by chance? It's really a puzzling issue.

Reply with quote

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,226
Location:
Prague, Czechia

Re: Fast uploading with WinSCP disconnects me from the internet

Luckz wrote:

Does WinSCP use any particularly weird method of packet transmission, by chance? It's really a puzzling issue.
I do not think so. What protocol are you using? SFTP/SCP/FTP?
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,226
Location:
Prague, Czechia

I'm really not aware of any such problem with SFTP/SCP.
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum