Topic "Pre-Entered Password Problems"

Author Message
rickyj1238
[View user's profile]

Joined: 2007-12-13
Posts: 2
Location: Ohio
When trying to use /script= or /command, I am unable to open my session. I get an authentication failure message. If I manually open the session and manually type in the password, the connection is made just fine. I don't understand why is works in the interactive mode but not in the pre-entered password mode. Any help would be appreciated.
Advertisements
martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 25015
Location: Prague, Czechia
Are there any special characters in your password? If there are, please read FAQ.
_________________
Martin Prikryl
rickyj1238
[View user's profile]

Joined: 2007-12-13
Posts: 2
Location: Ohio
prikryl wrote:
Are there any special characters in your password? If there are, please read FAQ.



Yes and it still does not work. Here is what i did:

open hservice:d%23fd2hfg7fs@xxx.xx.xx.xx

where xxx.xx.xx.xx is the IP address.

Any thoughts?
martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 25015
Location: Prague, Czechia
Please post a log file both for interactive and script session.
_________________
Martin Prikryl
Advertisements

You can post new topics in this forum






Search Site

What is WinSCP?

It is award-winning SFTP client, SCP client, FTPS client and FTP client integrated into one software program for file transfer to FTP server or secure SFTP server. [More]

And it's free!

Donate

About donations

$9   $19   $49   $99

About donations

Recommend

WinSCP Privacy Policy

WinSCP License