Access dates not being tranffered correctly

Advertisement

bcomegys
Joined:
Posts:
2
Location:
Carson_Bill

Access dates not being tranffered correctly

Hi ;
Thanks for a great product. I my users have found an issue when transferring files from a remote site to a local server the date on the remote file shows 12/08/2008 the date on the local file shows 12/31/1997. I first went in and updated the software to the latest release 4.1.8 . I then went in and played with the settings and tried all three none work.
Anybody have any ideas?
Thanks
Bill

Reply with quote

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,253
Location:
Prague, Czechia

Re: Access dates not being tranffered correctly

What protocol are you using? What is your server? What is your local file system?
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

bcomegys
Joined:
Posts:
2
Location:
Carson_Bill

Re: Access dates not being tranffered correctly

martin wrote:

What protocol are you using? What is your server? What is your local file system?

The protocol is SFTP
I do not know what the remote server is I assune *nix
Local machine is Windows XP SP3 using NTFS with a NetWare Client 4.91 SP4 for Windows going to a Netware 6.5 SP7 server.
William

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,253
Location:
Prague, Czechia

Re: Access dates not being tranffered correctly

Can you try to download file to local drive instead to network drive (if it is what you are doing)?
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum