/defaults option not working on command line

Advertisement

rch
Joined:
Posts:
1

/defaults option not working on command line

when entering /defaults at end of command line winscp scp string get weird windows dialog error message about including URL and after clicking that off session runs but dialog to copy appears anyway as if in gui session.. Other than that the command line for scp with multiple files works..

with popup dialog though would not be able to run via windows scheduler of course which is main problem..

Reply with quote

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,253
Location:
Prague, Czechia

Re: /defaults option not working on command line

The weird dialog actually explains you what's wrong. You cannot use URL-like session specification (e.g. sftp://user@server) together with /detauls.

Nevertheless using WinSCP tike this from scheduler can hardly work reliable. Use scripting instead. This FAQ may help you.
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

Vivi
Guest

Hi Martin,

while running command line parameters, the upload works fine. (unable to use /defaults though)
But when i try to use scripting/commands as "open user:pass@ip" it reads "open user" as the session name and throws an error. Am i missing something trivial here

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,253
Location:
Prague, Czechia

Full example of command line you are using would help.
Though you seem to combine operations command-line parameters with scripting.
What are you trying to do?
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum