windows 7....

Advertisement

blackdroid
Guest

windows 7....

Hello,

So I was using WinSCP to update my website on my computer without any problems...

But I then switched to windows 7 familial edition and the programm opens, but as soon as I enter the codes to log into my server to update my website, the programm crashes on me, the page becomes all blank and crashes....

Is this a bug which has to do with windows 7 ?

Kind regards

Reply with quote

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
29,234
Location:
Prague, Czechia

Re: windows 7....

Can you send me an email, so I can send you back a debug version of WinSCP to track the problem? Please include link back to this topic in your email. Also note in this topic that you have sent the email. Thanks.

You will find my address (if you log in) in my forum profile.

_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

Spikester
Guest

I am having issues with WinSCP and my iphone, very random connections, crashes, on Windows 7 Ultimate 64bit. Can't recall any problems on Vista, any ideas on how to rectify this.

I have tried all versions of WinSCP also...starting witth 4.1.7.

Thanks for any help possible

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
29,234
Location:
Prague, Czechia

Can you send me an email, so I can send you back a debug version of WinSCP to track the problem? Please include link back to this topic in your email. Also note in this topic that you have sent the email. Thanks.

You will find my address (if you log in) in my forum profile.

_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

Omion
Guest

Windows 7 crash

I'm getting regular system crashes when using WinSCP connecting to a server running Debian and uploading large files

Can I be sent a debug version to try to identify the problem?

regards

Nick

Reply with quote

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
29,234
Location:
Prague, Czechia

Re: Windows 7 crash

Omion wrote:

I'm getting regular system crashes when using WinSCP connecting to a server running Debian and uploading large files

Can I be sent a debug version to try to identify the problem?
Thanks for your report.

Can you send me an email, so I can send you back a debug version of WinSCP to track the problem? Please include link back to this topic in your email. Also note in this topic that you have sent the email. Thanks.

You will find my address (if you log in) in my forum profile.

_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum