2-byte Language broken, only at file owner

Advertisement

digital4life
Joined:
Posts:
4

2-byte Language broken, only at file owner

<invalid hyperlink removed by admin>

My language is Korean and File names is displayed correctly.(please see left file names above link)

But only if owner is korean name then is not correct, and broken korean is displayed.

What's with Broken display?

regards.

Last edited by digital4life on 2010-01-12 13:56; edited 1 time in total

Reply with quote

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,253
Location:
Prague, Czechia

Re: 2-byte Language broken, only at file owner

What version of WinSCP are you using? What protocol?
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

digital4life
Joined:
Posts:
4

Re: 2-byte Language broken, only at file owner

martin wrote:

What version of WinSCP are you using? What protocol?
thank you for replying.

I am using with latest v4.2.5.
and protocol is the SFTP.

well, I tried to connect via Putty.exe then the broken owner is displayed correctly.

Is this a bug?

best regards.

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,253
Location:
Prague, Czechia

Re: 2-byte Language broken, only at file owner

It rather seems like a bug in your server. Have you tried another SFTP client?
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

digital4life
Joined:
Posts:
4

Re: 2-byte Language broken, only at file owner

martin wrote:

It rather seems like a bug in your server. Have you tried another SFTP client?

I just tried to connect to FTP server using with famous FTP client FileZilla,
then [File owner] was displayed correctly in Korean.

of course, used protocol is SFTP.

so I think my server hasn't the problem.

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum