Some UTF-8 symbols can't be shown

Advertisement

eirnym
Joined:
Posts:
2

Some UTF-8 symbols can't be shown

For example, й can be represented with 0439 and with 0438+0306. Second one is usually shown as и? rather than й and this files can't be copied.

Reply with quote

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,476
Location:
Prague, Czechia

Re: Some UTF-8 symbols can't be shown

What version of WinSCP are you using? Have you tried 5.0.5 beta?
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

eirnym
Joined:
Posts:
2

Re: Some UTF-8 symbols can't be shown

martin wrote:

What version of WinSCP are you using? Have you tried 5.0.5 beta?


In 5.0.5 it's correct, but I have to force make connections UTF-8 (can I do it per session?). The target system is Mac OS X Lion, which is same as FreeBSD 10-CURRENT

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,476
Location:
Prague, Czechia

Re: Some UTF-8 symbols can't be shown

eirnym wrote:

In 5.0.5 it's correct, but I have to force make connections UTF-8
Please post a log file showing connection start.

To generate log file, enable logging, log in to your server and do the operation and only the operation that causes the error. For posting extensive logs you may use pastebin or similar application. Note that passwords and passphrases not stored in the log. You may want to remove other data you consider sensitive though, such as host names, IP addresses, account names or file names (unless they are relevant to the problem). If you do not want to post the log publicly, you may email it to me. You will find my address (if you log in) in my forum profile. Please include link back to this topic in your email. Also note in this topic that you have emailed the log.

(can I do it per session?).
Sure.
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum