Topic "Error retrieving directory listing for a sub folder"

Author Message
wpg4665
[View user's profile]

Joined: 2012-04-12
Posts: 5
Location: United States
Upon navigating to sub-folder '/public_html/www', I receive an error:
Quote:
Could not retrieve directory listing

Quote:
409-a: No suck file or directory


This error was introduced in 5.0.2-Beta (and possibly 5.0.1-Beta, but I was never able to get that far) as it worked fine in 5.0-Beta...Actually, 5.0-Beta is somehow the *ONLY* version that seems to work?? I don't know, and it's only the one directory. Kinda driving me nuts!

Windows 7 x64
Advertisements
martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 25034
Location: Prague, Czechia
Please post (or email) a full log file both from 5.0 beta and the 5.0.6 beta
_________________
Martin Prikryl
wpg4665
[View user's profile]

Joined: 2012-04-12
Posts: 5
Location: United States
prikryl wrote:
Please post (or email) a full log file both from 5.0 beta and the 5.0.6 beta


Log attached!
JustInc.log (10.38 KB) [Download]

Description: (none)

martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 25034
Location: Prague, Czechia
I do not understand what's wrong. Anyway, difference between 5.0 and 5.0.6 is that 5.0 defaults to active mode, while 5.0.6 defaults to passive mode. Try to switch 5.0.6 to active mode.
https://winscp.net/eng/docs/ui_login_connection
_________________
Martin Prikryl
wpg4665
[View user's profile]

Joined: 2012-04-12
Posts: 5
Location: United States
prikryl wrote:
I do not understand what's wrong. Anyway, difference between 5.0 and 5.0.6 is that 5.0 defaults to active mode, while 5.0.6 defaults to passive mode. Try to switch 5.0.6 to active mode.
https://winscp.net/eng/docs/ui_login_connection


Well, not sure if that fixes the issue, because with Passive Mode unchecked, I now get an error message "Disconnected from server; Could not retrieve directory listing; Type set to A; Error listing directory '/'."

I have done a "work-around" in that I can SSH to the server on another port using the SCP protocol. Then I have no issues with anything even on beta 5.0.6. So I really appreciate the help you've offered. If you would like to continue using me to test this bug, I have no problems helping out, but it's no longer pressing! Very Happy
martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 25034
Location: Prague, Czechia
Can you post a log file from 5.0.6 with active mode?
_________________
Martin Prikryl
wpg4665
[View user's profile]

Joined: 2012-04-12
Posts: 5
Location: United States
prikryl wrote:
Can you post a log file from 5.0.6 with active mode?


Log attached =)
JustInc-FTP.log (3.56 KB) [Download]

Description: (none)

martin
[View user's profile]
Site Admin
Joined: 2002-12-10
Posts: 25034
Location: Prague, Czechia
Any chance you have set an external IP address in 5.0.6?
https://winscp.net/eng/docs/ui_pref_network
_________________
Martin Prikryl
wpg4665
[View user's profile]

Joined: 2012-04-12
Posts: 5
Location: United States
prikryl wrote:
Any chance you have set an external IP address in 5.0.6?
https://winscp.net/eng/docs/ui_pref_network


I'll be damned, it was set! Although I really don't remember setting it Razz
Anyway, sure enough, it let me in, and then with passive mode turned off, it's able list the 'www' directory. Wow, still a mystery why it would have been set, or why I would've set it, but apparently that was it!

Thanks! Mr. Green
Advertisements

You can post new topics in this forum






Search Site

What is WinSCP?

It is award-winning SFTP client, SCP client, FTPS client and FTP client integrated into one software program for file transfer to FTP server or secure SFTP server. [More]

And it's free!

Donate

About donations

$9   $19   $49   $99

About donations

Recommend

WinSCP Privacy Policy

WinSCP License