continue copying files in script after error
I have a problem. I need backup files on servers to major server and then backup on tape. I write this script:
I need continue copying files when is error with any file.
eroor log:
or
thanx for answer and sorry for my english :twisted: vitty
Pripojuji jeste dotaz v cestine pro snadnejsi pochopeni meho problemu. Kopiruji data ze serveru na hlavni server (z Linuxu na WinXP). Pri prubehu kopirovani se mi prikaz get ukonci s vyse uvedenyma chybama. Potreboval bych, aby skript tyto chyby preskocil a pokracoval dal v kopirovani. Tento skript mi pobezi v noci a sam. Po ukonceni se spusti zalohovani na pasku.
option batch on option confirm off open user@IP option transfer binary get /home c:\zaloha\IP\DATE close exit
eroor log:
c:\Internet\SSH\ZALOHA>zaloha batch on confirm off Inicializace... Hledání hostitele... Spojování s hostitelem... Autentikace... Using username "user". Autentikováno. Příprava... Čtení vzdáleného adresáře... Připraveno. Aktivní spojení: [1] user@IP transfer binary home | 0 kB | 0,0 kB/s | binary | 0% . . . debian | 0 kB | 651,0 kB/s | binary | 0% Kopírování souborů ze vzdáleného adresáře selhalo. Obecné selhání (server by měl poskytnout popis příčiny chyby). Kód chyby: 4 Chybové hlášení zaslané serverem: Failure Kód požadavku: 5 Spojení 'user@IP' uzavřeno. Žádné otevřené spojení.
... javakey.1.gz | 0 kB | 361,0 kB/s | binary | 0% Nepodařilo se otevřít vzdálený soubor '/etc/alternatives/javakey.1.gz'. Soubor nebo adresář neexistuje. Kód chyby: 2 Chybové hlášení zaslané serverem: No such file Kód požadavku: 3 Pře(r)ušit, (O)pakovat, (P)řeskočit: Přerušit Spojení 'user@IP' uzavřeno. Žádné otevřené spojení.
Pripojuji jeste dotaz v cestine pro snadnejsi pochopeni meho problemu. Kopiruji data ze serveru na hlavni server (z Linuxu na WinXP). Pri prubehu kopirovani se mi prikaz get ukonci s vyse uvedenyma chybama. Potreboval bych, aby skript tyto chyby preskocil a pokracoval dal v kopirovani. Tento skript mi pobezi v noci a sam. Po ukonceni se spusti zalohovani na pasku.