Transfer Settings

Advertisement

Stewart
Guest

Transfer Settings

I have 2 systems, each trying to transfer to a BSD box. On one system I'm using version 5.9. On the other, I'm using 5.9.4. I have a specific folder with various types of data (archives, images, text scripts). If I leave the transfer settings at defaule, everything transfers properly in 5.9. Images are viewable, archives are extractable, and scripts run. In 5.9.4, however, it doesn't work as intended. If I transfer the directory at default in 5.9.4 the text files are viewable but scripts don't run. If I transfer the directory as text in 5.9.4 then all of the scripts run but pictures aren't viewable. It's almost as if 5.9.4's default setting is Binary as it produces the same result as default whereas 5.9 transfers each file in the setting most fitting to it.

I hope this makes sense as its fairly confusing to me. I need to copy a folder have all of the file types usable as the type they are. This works in 5.9 but not in 5.9.4. Both systems are copying the same folder from the same location on the file server to the same location on the BSD box. The process is exactly the same. Can someone explain to me how to fix this? Thanks!

Reply with quote

Advertisement

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
28,658
Location:
Prague, Czechia

Re: Transfer Settings

Please attach a full session log file showing the problem for both versions. Pick one example file for the test.

To generate the session log file, enable logging, log in to your server and do the operation and only the operation that causes the error. Submit the log with your post as an attachment. Note that passwords and passphrases not stored in the log. You may want to remove other data you consider sensitive though, such as host names, IP addresses, account names or file names (unless they are relevant to the problem). If you do not want to post the log publicly, you can mark the attachment as private.

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum