Chyba při zjišťování obsahu adresáře (Error finding directory contents)
Eg: Error - Failed to download directory listing
/subdomains/zaci/files/Evidencni listy zaku/Skolni rok 2019-2020/Papackova_Viola: No such file or directory
Directory content: Papackova_Viola _zmena_8.8.2016.pdf
File path: files / Evidencni listy zaku / Skolni rok 2019-2020 / Papackova_Viola / Papackova_Viola _zmena_8.8.2016.pdf
Czech version:
Dobrý den. Mám problém při synchronizaci adresářů. WISCP nemůže přečíst obsah adresáře, přesto že adresář není prázdný. Adresáře jsou tvořeny pomocí php a když je pomocí php vylistuji tak mají i obsah a tento obsah si můžu stáhnout. Když se ale do adresáře chci podívat s WINSCP nebo ho synchronizovat tak nahlásí Error finding directory contents. Zvláštní je že většinu takto vytvořených adresářů lze otevřít nejdou pouze některé. Myslel jsem že by se mohlo jednat o problém s českou diakritikou tak jsem z názvůadresářů tuto odstranil avšak bez efektu. Můžete mi poradit nějaké řešení? Nebo alespoň ja tyto chyby automaticky při synchronizaci přeskakovat protože podobných adresářů je poměrně mnoho.
Např.: Chyba - Nepodařilo se stáhnout výpis adresáře
/subdomains/zaci/files/Evidencni listy zaku/Skolni rok 2019-2020/Papackova_Viola: No such file or directory
Obsah adresáře: Papackova_Viola _zmena_8.8.2016.pdf
Cesta k souboru: files/Evidencni listy zaku/Skolni rok 2019-2020/Papackova_Viola /Papackova_Viola _zmena_8.8.2016.pdf