transmission ends at 65536 KiB

Advertisement

knutson
Guest

transmission ends at 65536 KiB

Hi to all,

I tried out the 4.2.1 beta release and found out that it is impossible to send files larger than 65536kB. The error- message told me that it is a timeout, but this cannot be. After uninstall that version and installing the stable 4.1.9, everything worked fine, so I think that this might be a bug.
The transmission was pure FTP.

System: WinXP MCE 2005
Receiver: external ftp-disk on a FritzBox- Router.

Hope that this was helpful.

So long

Knutson

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,226
Location:
Prague, Czechia

Re: transmission ends at 65536 KiB

Please post a full log file showing upload of the large files both using 4.1.9 and 4.2.1?

To generate log file, enable logging, log in to your server and do the operation and only the operation that causes the error. For posting extensive logs you may use pastebin or similar application. Note that passwords and passphrases not stored in the log. You may want to remove other data you consider sensitive though, such as host names, IP addresses, account names or file names (unless they are relevant to the problem). If you do not want to post the log publicly, you may email it to me. You will find my address (if you log in) in my forum profile. Please include link back to this topic in your email. Also note in this topic that you have emailed the log.
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

Lou van Wijhe
Donor
Joined:
Posts:
5
Location:
Hilversum, The Netherlands

Re: transmission ends at 65536 KiB

knutson wrote:

I tried out the 4.2.1 beta release and found out that it is impossible to send files larger than 65536kB. The error- message told me that it is a timeout, but this cannot be. After uninstall that version and installing the stable 4.1.9, everything worked fine, so I think that this might be a bug.
The transmission was pure FTP.

System: WinXP MCE 2005
Receiver: external ftp-disk on a FritzBox- Router.
Knutson,

Was this ever resolved? If not, would it be plausible to go back to 4.1.9 (if still available)?

Lou

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum